glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 6 Eylül 2025 #1 Ya bu müdür yardımcısı istediğim sınıfa koymadı. Cumartesi gidip tekrar konuşalım diyoruz, açık olur mu ve yapar mı bu sefer?
Ya bu müdür yardımcısı istediğim sınıfa koymadı. Cumartesi gidip tekrar konuşalım diyoruz, açık olur mu ve yapar mı bu sefer?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 6 Eylül 2025 #2 Herkesin başka derdi olur, görünen buz dağının üst kısmıdır. Hepimizin derdi benim sorunum kadar küçük olsun Hayırlı geceler.
Herkesin başka derdi olur, görünen buz dağının üst kısmıdır. Hepimizin derdi benim sorunum kadar küçük olsun Hayırlı geceler.
9 930121 Picopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 101 6 Eylül 2025 #3 glikojen dedi: Ya bu müdür yardımcısı istediğim sınıfa koymadı. Cumartesi gidip tekrar konuşalım diyoruz, açık olur mu ve yapar mı bu sefer? Genişletmek için tıkla... Ben okulun ilk günü ilk ders sonu gidip değiştirdim. Ama baya yalvarmıştım.
glikojen dedi: Ya bu müdür yardımcısı istediğim sınıfa koymadı. Cumartesi gidip tekrar konuşalım diyoruz, açık olur mu ve yapar mı bu sefer? Genişletmek için tıkla... Ben okulun ilk günü ilk ders sonu gidip değiştirdim. Ama baya yalvarmıştım.
konpachiro Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 215 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 RYZEN 5 5500 A 520 M-K 2*8 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2025 #4 Dostum adam burda konu açmış ona cevap verebilirsin sadece.Son dakika değişikliği yapacaklarını sanmıyorum.
Dostum adam burda konu açmış ona cevap verebilirsin sadece.Son dakika değişikliği yapacaklarını sanmıyorum.
turtur scientifica Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 222 6 Eylül 2025 #5 glikojen dedi: Herkesin başka derdi olur, görünen buz dağının üst kısmıdır. Hepimizin derdi benim sorunum kadar küçük olsun Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla... Tebrik ediyorum, çok doğru
glikojen dedi: Herkesin başka derdi olur, görünen buz dağının üst kısmıdır. Hepimizin derdi benim sorunum kadar küçük olsun Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla... Tebrik ediyorum, çok doğru
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #6 glikojen dedi: Ya bu müdür yardımcısı istediğim sınıfa koymadı. Cumartesi gidip tekrar konuşalım diyoruz, açık olur mu ve yapar mı bu sefer? Genişletmek için tıkla... Sözlü değil dilekçe ver 20 gün içinde resmi dönüş yapmazsa milli eğitime suç duyurusunda bulun.
glikojen dedi: Ya bu müdür yardımcısı istediğim sınıfa koymadı. Cumartesi gidip tekrar konuşalım diyoruz, açık olur mu ve yapar mı bu sefer? Genişletmek için tıkla... Sözlü değil dilekçe ver 20 gün içinde resmi dönüş yapmazsa milli eğitime suç duyurusunda bulun.
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.061 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #7 Velinle okula git ilk hafta istediğin sınıfa koyar.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 6 Eylül 2025 #8 ImSTICK dedi: Sözlü değil dilekçe ver 20 gün içinde resmi dönüş yapmazsa milli eğitime suç duyurusunda bulun. Genişletmek için tıkla... O kadar uğraşmaya değeceğini sanmıyorum. Bağış yapsam daha iyi 930121 dedi: Ben okulun ilk günü ilk ders sonu gidip değiştirdim. Ama baya yalvarmıştım. Genişletmek için tıkla... Bizimki sert birde. Bir bakışı var iki cümleyi anca kurdum karşısında Denerim teşekkürler.
ImSTICK dedi: Sözlü değil dilekçe ver 20 gün içinde resmi dönüş yapmazsa milli eğitime suç duyurusunda bulun. Genişletmek için tıkla... O kadar uğraşmaya değeceğini sanmıyorum. Bağış yapsam daha iyi 930121 dedi: Ben okulun ilk günü ilk ders sonu gidip değiştirdim. Ama baya yalvarmıştım. Genişletmek için tıkla... Bizimki sert birde. Bir bakışı var iki cümleyi anca kurdum karşısında Denerim teşekkürler.
Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.420 Çözümler 2 6 Eylül 2025 #9 glikojen dedi: Ya bu müdür yardımcısı istediğim sınıfa koymadı. Cumartesi gidip tekrar konuşalım diyoruz, açık olur mu ve yapar mı bu sefer? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın
glikojen dedi: Ya bu müdür yardımcısı istediğim sınıfa koymadı. Cumartesi gidip tekrar konuşalım diyoruz, açık olur mu ve yapar mı bu sefer? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 6 Eylül 2025 #10 Dr. Who dedi: Kaçıncı sınıfsın Genişletmek için tıkla... 10 hocam.