Ben okulun ilk günü ilk ders sonu gidip değiştirdim. Ama baya yalvarmıştım.Ya bu müdür yardımcısı istediğim sınıfa koymadı. Cumartesi gidip tekrar konuşalım diyoruz, açık olur mu ve yapar mı bu sefer?
Tebrik ediyorum, çok doğruHerkesin başka derdi olur, görünen buz dağının üst kısmıdır. Hepimizin derdi benim sorunum kadar küçük olsunHayırlı geceler.
Ya bu müdür yardımcısı istediğim sınıfa koymadı. Cumartesi gidip tekrar konuşalım diyoruz, açık olur mu ve yapar mı bu sefer?
O kadar uğraşmaya değeceğini sanmıyorum. Bağış yapsam daha iyiSözlü değil dilekçe ver 20 gün içinde resmi dönüş yapmazsa milli eğitime suç duyurusunda bulun.
Bizimki sert birde. Bir bakışı var iki cümleyi anca kurdum karşısındaBen okulun ilk günü ilk ders sonu gidip değiştirdim. Ama baya yalvarmıştım.
Kaçıncı sınıfsınYa bu müdür yardımcısı istediğim sınıfa koymadı. Cumartesi gidip tekrar konuşalım diyoruz, açık olur mu ve yapar mı bu sefer?
10 hocam.Kaçıncı sınıfsın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.