Cumaya gitmediğim için laf yiyorum

Ben de babam üzülmesin diye onunla birlikte cumaya giderdim. Adamcağız dini inancım olmadığını bilseydi kim bilir ne düşünürdü? Bu arada bence öğretmeninle ve diğer arkadaşlarınla aranı bozmamak için gitmeni tavsiye ederim. Gitmek istememek bir tercih ama seni sürekli strese sokacak bir tercih. Gelecekte kendi kararlarını kimseye hesap vermeden alabileceğin yaşa geldiğin zaman gitmezsin olur biter.

Ya şöyle ben zaten Müslümanım ama okulda gitmek istemiyorum tuvaletler pisss, üstüne gitme isteği gelmiyor.

Yok yapmam zaten gereksiz yere uğraşmam onla. Ses kayıt cihazına harcayacağım paraya yazık.

Umarım sorununuzu çözersiniz zaten orta 4'üm dedin yeni sene onları görmezsin sabret bu arada cevaplarınızı aldıysanız konuyu kilitlemek için rapor atarsanız daha iyi olur.

Umarım sorununuzu çözersiniz zaten orta 4'üm dedin yeni sene onları görmezsin sabret bu arada cevaplarınızı aldıysanız konuyu kilitlemek için rapor atarsanız daha iyi olur.
Konuyu nasıl raporlayıp kilitleyeceğimi anlatır mısınız?

Knk imam hatip öğrencisiyim cumaya gitmediğim için disiplin yedim mlsf

XenForo kurun gercek hayatiniza, goz ardi et tusuna basin o insanlarin uzerine gelip!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…