Ben de babam üzülmesin diye onunla birlikte cumaya giderdim. Adamcağız dini inancım olmadığını bilseydi kim bilir ne düşünürdü? Bu arada bence öğretmeninle ve diğer arkadaşlarınla aranı bozmamak için gitmeni tavsiye ederim. Gitmek istememek bir tercih ama seni sürekli strese sokacak bir tercih. Gelecekte kendi kararlarını kimseye hesap vermeden alabileceğin yaşa geldiğin zaman gitmezsin olur biter.
Ben de babam üzülmesin diye onunla birlikte cumaya giderdim. Adamcağız dini inancım olmadığını bilseydi kim bilir ne düşünürdü? Bu arada bence öğretmeninle ve diğer arkadaşlarınla aranı bozmamak için gitmeni tavsiye ederim. Gitmek istememek bir tercih ama seni sürekli strese sokacak bir tercih.
Umarım sorununuzu çözersiniz zaten orta 4'üm dedin yeni sene onları görmezsin sabret bu arada cevaplarınızı aldıysanız konuyu kilitlemek için rapor atarsanız daha iyi olur.
Umarım sorununuzu çözersiniz zaten orta 4'üm dedin yeni sene onları görmezsin sabret bu arada cevaplarınızı aldıysanız konuyu kilitlemek için rapor atarsanız daha iyi olur.
Biliyorum biraz saçma bir konu ve yüksek ihtimalle kapatılır ama şöyle bir sorunum var. Okulda cumaya gitmediğim için arkadaşlarım tarafından laf yiyorum. Üstüne eğer cumaya gitmezsem hoca derse sokmaya çalışıyor fakat kızları falan ellemiyorlar ne yapmam lazım?
Biliyorum biraz saçma bir konu ve yüksek ihtimalle kapatılır ama şöyle bir sorunum var. Okulda cumaya gitmediğim için arkadaşlarım tarafından laf yiyorum. Üstüne eğer cumaya gitmezsem hoca derse sokmaya çalışıyor fakat kızları falan ellemiyorlar ne yapmam lazım?