Laces Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 499 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #51 Ama dinde zorlama yoktur diyorlar bir de anlam veremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2021
belalisamur Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #52 Laces dedi: Ama dinde zorlama yoktur diyorlar bir de anlam veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Çaktırma. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2021
Laces dedi: Ama dinde zorlama yoktur diyorlar bir de anlam veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Çaktırma.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 19 Aralık 2021 #53 Laces dedi: Ama dinde zorlama yoktur diyorlar bir de anlam veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Dini seçmede zorlama yoktur fakat seçtikten sonra sorumlulukların için zorlama olurmuş. Ben değil onlar öyle diyor. Kısmende olsa haklılar.
Laces dedi: Ama dinde zorlama yoktur diyorlar bir de anlam veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Dini seçmede zorlama yoktur fakat seçtikten sonra sorumlulukların için zorlama olurmuş. Ben değil onlar öyle diyor. Kısmende olsa haklılar.
belalisamur Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #54 391969 dedi: Dini seçmede zorlama yoktur fakat seçtikten sonra sorumlulukların için zorlama olurmuş. Ben değil onlar öyle diyor. Kısmende olsa haklılar. Genişletmek için tıkla... Haksızlar, sorumluluklar için hiçbir kul zorlama yapamaz. Zorlarsa haşa şirk koşar. Evet uyarmak veya gitmek için öneride bulunabilir ama zorlayamaz.
391969 dedi: Dini seçmede zorlama yoktur fakat seçtikten sonra sorumlulukların için zorlama olurmuş. Ben değil onlar öyle diyor. Kısmende olsa haklılar. Genişletmek için tıkla... Haksızlar, sorumluluklar için hiçbir kul zorlama yapamaz. Zorlarsa haşa şirk koşar. Evet uyarmak veya gitmek için öneride bulunabilir ama zorlayamaz.