Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten ne geldiyse başımıza özgürlük, demokrasi diyen heriflerden geldi.
Demokrasi biat eden halka fazla. O yüzden olabilir.
Sorun demokraside değil zaten, sorun Semih gibi arkadaşlarda. Ota b*ka özgürlük, demokrasi diyorlar.
Özgürlüğe itiraz edenleri anlayamıyorum. Herkesin düşünce haklarını savunuyorum. Sadece Türk halkı özgürlük halkı sevmiyor.

Demokrasi biat eden halka fazla. O yüzden olabilir.

Özgürlüğe itiraz edenleri anlayamıyorum. Herkesin düşünce haklarını savunuyorum. Sadece Türk halkı özgürlük halkı sevmiyor.
Devlete katil diyenleri savunma bana kardeşim. Böyle insanlar devlete küfür eder, katil der. Sonra kıçları dara sıkıştın mı nerede bu devlet diye ağlarlar. Bu özgürlük değildir, bu hainliktir.
1622223527390.png

Devlete katil diyenleri savunma bana kardeşim. Böyle insanlar devlete küfür eder, katil der. Sonra kıçları dara sıkıştın mı nerede bu devlet diye ağlarlar. Bu özgürlük değildir, bu hainliktir. Eki Görüntüle 1045662
Daha Berkin Elvan'ın kim olduğunu bilmeyen kişi?
İnsan da acıma ve onur olur. Ama siz de var mı bilmiyorum?
Devlete katil diyenleri savunma bana kardeşim. Böyle insanlar devlete küfür eder, katil der. Sonra kıçları dara sıkıştın mı nerede bu devlet diye ağlarlar. Bu özgürlük değildir, bu hainliktir. Eki Görüntüle 1045662
Şimdi düşünüyorum da acımanız da yok. Gerçekten yazık.

Halkın oyu ile koltukta oturan bir cumhurbaşkanına ''Koltuğu işgal eden zat''demek demokrasiye ve o adama hakarettir. Bu adama işgalci demek milletin kendi iradesini yok saymaktır. Bunu kavrayamıyorsanız diyecek söz yoktur.
Seçim bir demokrasi göstergesi değildir, bu 1. 2.si, bu milletin kapasitesi ne ki iradesi ne olsun? 3.sü, eğer bir şeyleri yok saymaya ve hakaret etmeye gelecek olursak, benim dediklerimden önce daha mahşer günü gibi sıra var.

15 yaşındaki bir çocuk. Polise taş atması öldürüleceği anlamına mı geliyor?
Bana polisler tarafından öldürüldüğü pek inandırıcı gelmiyor hastaneye yatırıldıktan yaklaşık bir yıl sonra ölmesi Terör örgütlerinin yaptığı bir şey olabilir ha ama gerçekten bir polis tarafından yapıldıysa sırf taş atıyor diye polis ceza alabilir ancak yine de polis in yaptığı veya yapabileceği bir hata için devlet denen Merci'ye katil denmesi mantıklı değil devletin suçu ne? Ha bu arada polise taş atan bir insanı da savunmuyorum ancak henüz çocuk olabilir ergenlik dönemi vs kafa yapısı tam oluşmamış olabilir birileri tarafından kontrol ediliyor beyni yıkanmış da olabilir.
Ama bu konuşmayı yapınca aklıma Eren geldi İyi ki varsın Eren! Ana var yiğit doğurur ana var it doğurur fazla güzel laf bu arada durduk yere aklıma geldi. (düşünce özgürlüğü)
1622231350664.png

Bana polisler tarafından öldürüldüğü pek inandırıcı gelmiyor hastaneye yatırıldıktan yaklaşık bir yıl sonra ölmesi Terör örgütlerinin yaptığı bir şey olabilir ha ama gerçekten bir polis tarafından yapıldıysa sırf taş atıyor diye polis ceza alabilir ancak yine de polis in yaptığı veya yapabileceği bir hata için devlet denen Merci'ye katil denmesi mantıklı değil devletin suçu ne? Ha bu arada polise taş atan bir insanı da savunmuyorum ancak henüz çocuk olabilir ergenlik dönemi vs kafa yapısı tam oluşmamış olabilir birileri tarafından kontrol ediliyor beyni yıkanmış da olabilir.
Ama bu konuşmayı yapınca aklıma Eren geldi İyi ki varsın Eren! Ana var yiğit doğurur ana var it doğurur fazla güzel laf bu arada durduk yere aklıma geldi. (düşünce özgürlüğü)
Eki Görüntüle 1045848
Polisler tarafımca öldürüldüğü her yerde yazıyor. Başın isabet etmiş. Candır candır. Bir park için onca cana, yaralanmaya değdi mi?(Allah Eren'e de rahmet eylesin. Teröristlere (Terörist tarafından ölenlere) ve haksız yere ölenlere rahmet eylesin.)
Buradan bu kutlu direnişi yeniden analım.
images (3).jpeg

Daha Berkin Elvan'ın kim olduğunu bilmeyen kişi?
İnsan da acıma ve onur olur. Ama siz de var mı bilmiyorum?

Şimdi düşünüyorum da acımanız da yok. Gerçekten yazık.
Berkin Elvan'ın kim olduğunu biliyorum. Kendisi 15 yaşında bir terörist, polise taş atmayı biliyor. Sözde ekmek almaya gitmiş, çocuk elinde sapanla ekmek almaya gidiyor. Vay anasını avradını sayın seyirciler. Polise taş atmayı akıl ediyorsa, ölmeyide akıl edecektir. Birazcık kimin kim olduğunu öğren kardeşim, hükümete her karşı çıkanı dost, iyi zannetme. Birazcık araştırma kabiliyetin olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı