Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O olayları inanın çok bilmiyorum attığınız fotoğrafın ne direnişi olduğundan da haberim yok o yüzden yorum yapmam yanlış olur. Bir park için onca cana ve yaralanmaya her iki taraf içinde değmedi bence neyse konu canan kaftancıoğlu idi ne ara buralara kadar geldi anlamadım bu konuyu uzatmaya gerek yok yoksa bu konu buradan buzullar neden eridi ye kadar gidecek

Konu Canan Kaftancıoğlu'ndan masum bir çocuğun öldürülmesine nasıl gelmiş olabilir?
28 Mayıs 2013 Gezi Parkı Direnişi.

Konu Canan Kaftancıoğlu'ndan masum bir çocuğun öldürülmesine nasıl gelmiş olabilir?
Bende anlamadım ki yazdığım mesajlara bakarsanız en başından semihfuat32 hocama konuyu uzatmamasını söyledim ama o oradan oraya sürüklüyor sonu hayra çıksın inşallah.

Protesto hakkı ne demek?
Buraya kadar tırmandıranlar kim?
Vicdan ne demek?
Bunları araştırın.

Düşünce özgürlüğü istediğini söylemek demek. Yani o şey olsun ya da olmasın söyleme hakkı. Benim laf attığımı sanmıyorum.
Hocam bu mu düşünce özgürlüğü? Ben sokakta herkese laf atayım alay edeyim şişko falan filan ya da millete söveyim bu mu? Savunduğunuz şeyi anlayın önce herkes düşündüğünü söyleseydi neler olacağını görürdünüz. Ayrıca olmayan bir şeyi düşünce özgürlüğü adı altında kimse savunamaz. Düşünce özgürlüğüymüş...
Düşünce özgürlüğü istediğini söylemek demek. Yani o şey olsun ya da olmasın söyleme hakkı. Benim laf attığımı sanmıyorum.

Hakaret ve düşünce özgürlüğü arasındaki farkı anladığınız zaman görüşmek üzere

Protesto hakkı ne demek?
Buraya kadar tırmandıranlar kim?
Vicdan ne demek?
Bunları araştırın.
O polisin o çocuğu bilerek vurmadığına eminim. Türk polisi böyle şeylere çok uzak çünkü. Protesto yapmak herkesin hakkı fakat otobüsleri, polis araçlarını, kamu alanlarına zarar vermek hakları değil. Protesto adı altında ülke kaç para zarara girdi haberleri yok.

Neden girdi? Bir park yüzünden. Girmesi de iyi oldu.
Aynen kardeşim Türk polisi. Yaralanan ve ölenlere bak istersen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…