- Makaleler
- 3
Ne alaka? İkisi de bir şahıs.
Orada şahsa bir hakaret var. Burada ise hem şahsa hem de milletin iradesine hakaret var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne alaka? İkisi de bir şahıs.
Sözünü alıntı yapmış. Bunda abes olan ne?
Ermeni soykırımı var diyebilir. Düşünce özgürlüğü.
Hayır 2 yerde de şahsa hakaret var. 2 kişi de bir birey. O " millet iradesi" mantığı ile gidelim. İçişleri bakanı da "millet iradesi" ile seçilmiş oluyor.Orada şahsa bir hakaret var. Burada ise hem şahsa hem de milletin iradesine hakaret var.
Trajikomik.6 milyon oy alan Hdp'yi kapatmakta milletin iradesini yok saymaktır o zaman. Buna bir sesiniz çıktı mı yoksa işinize gelenlere mi sesiniz çıkıyor?
Hayır 2 yerde de şahsa hakaret var. 2 kişi de bir birey. O " millet iradesi" mantığı ile gidelim. İçişleri bakanı da "millet iradesi" ile seçilmiş oluyor.
Maalesef, adalete güvenemiyorum. Söz konusu CB olunca hiç güvenemiyorum.Göreceğiz dava sonuçlanınca ne olacak ?
Tamam hocam Ermeni soykırımı düşünce özgürlüğü olabilir sorun yok bunu kenara koyalım. Ancak bence bir Türk ün bunu kabul etmesi hiç mantıklı değil bugün ermeni soykırımını kabul etmek demek bizden toprak ve tazminat istenmesi demektir ki hiç olmamış bir şeyden tazminat hadi parayı geçtim benim dedemin atalarımın bu topraklarda kanı var bırak bir karış toprak almayı adamlar Ağrı,Kars,Van gibi şehirlerimizi istiyor şimdi sana soruyorum sence ermeni soykırımı gibi bir yalanı kabul etmek doğru mu? Ben şahsen bunu asla kabullenmiyorum kabullenmeyeceğim kabullenen insanında hayatında Nutuk okumamış Atatürk ün ilke ve değerlerini bilmeyen biri olarak değerlendiriyorum. İyi forumlar.Ermeni soykırımı demek iftiraya girmez.
![]()
Savcılık: Soykırım demek suç değil | Agos
İHD’nin 24 Nisan’da izin verilmeyen basın açıklamasında Ermeni Soykırımından bahseden pankartlar taşıdıkları için gözaltına alınan üç üyesiyle ilgili savcılık kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar verdi. Savcılık, kararında ‘soykırım’ kelimesinin düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirilmesi...www.agos.com.tr
![]()
Savcı ‘Ermeni Soykırımı’ ifadesini düşünce özgürlüğü olarak kabul etti
Ermeni Soykırımı anmasında gözaltına alınanlara dair soruşturmada savcı düşünce ve ifade özgürlüğü vurgusu yaptı, 'Kovuşturmaya yer yok' kararı verdi.www.evrensel.net
Trajikomik.
Türk olsun ya da başka milletten olsun istediği gibi kabullenebilir. Ben ermeni soykırımı var demiyorum. Sadece bunun düşünce özgürlüğü ve istediği gibi ifade edilebileceğini söylüyorum. İleri de bakarlar, eğer böyle böyle kişiler öldü o yüzden soykırım var derlerse tazminatı eşit şekilde ödemek borcumuz. Kan meselesine bulaşmayalım. Ona bakarsan onların da var.Tamam hocam Ermeni soykırımı düşünce özgürlüğü olabilir sorun yok bunu kenara koyalım. Ancak bence bir Türk ün bunu kabul etmesi hiç mantıklı değil bugün ermeni soykırımını kabul etmek demek bizden toprak ve tazminat istenmesi demektir ki hiç olmamış bir şeyden tazminat hadi parayı geçtim benim dedemin atalarımın bu topraklarda kanı var bırak bir karış toprak almayı adamlar Ağrı,Kars,Van gibi şehirlerimizi istiyor şimdi sana soruyorum sence ermeni soykırımı gibi bir yalanı kabul etmek doğru mu? Ben şahsen bunu asla kabullenmiyorum kabullenmeyeceğim kabullenen insanında hayatında Nutuk okumamış Atatürk ün ilke ve değerlerini bilmeyen biri olarak değerlendiriyorum. İyi forumlar.
Özürle yetinmez, mülkiyet toprak ve tazminat isterler
Bilge diplomat Şükrü Elekdağ’dan sözde Ermeni soykırımının 100. anma yılındaki gelişmeler konusunda çarpıcı tespitler...www.sozcu.com.tr
Tamamdır anlattıklarınız için teşekkürler iyi forumlar.Türk olsun ya da başka milletten olsun istediği gibi kabullenebilir. Ben ermeni soykırımı var demiyorum. Sadece bunun düşünce özgürlüğü ve istediği gibi ifade edilebileceğini söylüyorum. İleri de bakarlar, eğer böyle böyle kişiler öldü o yüzden soykırım var derlerse tazminatı eşit şekilde ödemek borcumuz. Kan meselesine bulaşmayalım. Ona bakarsan onların da var.
Milletin iradesinin sizden yana olanlar mı? Burada Hdp'yi savunmuyorum ama hdp bir siyasi parti ve ona oy veren insanlar var nasıl erdoğana söylenen söz ona oy verenler içi hakaretse siz de başka partilere oy verenlere aynısını yapıyorsunuz. Daha sorulara cevap bile veremeyip geçiştiyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.