metehn06 Centipat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar ben Steam'den Cuphead aldım, arkadaşım almadı. Ben yükledim ama nasıl beraber oynayacağız? Arkadaşımda Cuphead yok o nereden indirecek Cuphead'ı?
Arkadaşlar ben Steam'den Cuphead aldım, arkadaşım almadı. Ben yükledim ama nasıl beraber oynayacağız? Arkadaşımda Cuphead yok o nereden indirecek Cuphead'ı?
KS KS metehn06 Centipat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #11 LEGENDEGOİST dedi: Hayır karakter seçin sonra oyuna girdikten sonra Yapabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... malesef :/ arkadaşım gelmiyor oyuna karakter seçiyoruz dedeyle konuşuyoruz davet ediyorum ama arkadaşım sadece izliyor Artı 0 Eksi
LEGENDEGOİST dedi: Hayır karakter seçin sonra oyuna girdikten sonra Yapabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... malesef :/ arkadaşım gelmiyor oyuna karakter seçiyoruz dedeyle konuşuyoruz davet ediyorum ama arkadaşım sadece izliyor
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 15 Temmuz 2023 #12 metehn06 dedi: malesef :/ arkadaşım gelmiyor oyuna karakter seçiyoruz dedeyle konuşuyoruz davet ediyorum ama arkadaşım sadece izliyor Genişletmek için tıkla... Konsol ile mi oynuyorsunuz. Artı 0 Eksi
metehn06 dedi: malesef :/ arkadaşım gelmiyor oyuna karakter seçiyoruz dedeyle konuşuyoruz davet ediyorum ama arkadaşım sadece izliyor Genişletmek için tıkla... Konsol ile mi oynuyorsunuz.
KS KS metehn06 Centipat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #13 LEGENDEGOİST dedi: Konsol ile mi oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... ben konsol arkadaşım klavyeyle oynuyor birimiz konsol birimiz klavyeyle oynamak zorundaymışız Artı 0 Eksi
LEGENDEGOİST dedi: Konsol ile mi oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... ben konsol arkadaşım klavyeyle oynuyor birimiz konsol birimiz klavyeyle oynamak zorundaymışız
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 15 Temmuz 2023 #14 metehn06 dedi: ben konsol arkadaşım klavyeyle oynuyor birimiz konsol birimiz klavyeyle oynamak zorundaymışız Genişletmek için tıkla... Araştırdım biraz ikinizde klavyeden oynamanız lazımmış. Artı 0 Eksi
metehn06 dedi: ben konsol arkadaşım klavyeyle oynuyor birimiz konsol birimiz klavyeyle oynamak zorundaymışız Genişletmek için tıkla... Araştırdım biraz ikinizde klavyeden oynamanız lazımmış.