Cupra Formentor impluse bulmak mümkün mü?

yagizzeness

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Depolama: Kingston NV1 SNVS/500G 500 GB M.2 2280 NVMe SSD + Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran kartı: XFX RX 6600
RAM: 2*8: 16 GB 3200 mhz
Anakart: MSI A520M PRO
Kasa: Xigmatek EN45594
monitor : ASUS 24" VG248QG
Klavye : INCA OPHİRA IKG-444
Mouse : ROG Gladius II Wireless
Kulaklık : HyperX Cloud II
soğutma : ID-COOLİNG SE-224 XTS
WN11
Arkadaşlar selamlar, başlıkta da yazdığım gibi Cupra’nın bu ay 2.199.000 TL’ye Formentor kampanyası var. İstanbul’da birkaç bayi aradım; birisi 81 ilde bulmanın mümkün olmadığını söyledi, birisi ise araç var ama 2 kere %1 zam aldığını, bu zamların üzerinde opsiyonsuz araç veremeyeceklerini söyledi. Bazıları da başka yerlerde bir bakın dedi. Aracı almayı düşünüyorum, belirtilen fiyattan alma olanağım sizce % kaç? Araç olan bayi var mı bildiğiniz?

Arkadaşlar selamlar, başlıkta da yazdığım gibi Cupra'nın bu ay 2.199.000 TL'ye Formentor kampanyası var. İstanbul'da birkaç bayi aradım; birisi 81 ilde bulmanın mümkün olmadığını söyledi, birisi ise araç var ama 2 kere %1 zam aldığını, bu zamların üzerinde opsiyonsuz araç veremeyeceklerini söyledi. Bazıları da başka yerlerde bir bakın dedi. Aracı almayı düşünüyorum, belirtilen fiyattan alma olanağım sizce % kaç? Araç olan bayi var mı bildiğiniz?

Hocam eski Avek çalışanı olarak hepsi yalan :D Siz elinizde parayla o bayiden içeri girdiğiniz an size paşa muammelesi yaparlar.

2.199 kampanyasından sonra satışlarda patlama oldu. 81 ilde bulamazsınız lafı yalan. Sadece zorlanabilirsiniz o kadar :)

Hocam eski avek çalışanı olarak hepsi yalan :D siz elinizde parayla o bayiden içeri girdiğiniz an size paşa muammelesi yaparlar.

2.199 kampanyasından sonra satışlarda patlama oldu. 81 ilde bulamazsınız lafı yalan. Sadece zorlanabilirsiniz o kadar :)

Hocam çok afedersiniz çakallık yapıyorlar opsiyonla satmaya kalkıyorlar o da yükseltiyor doğal olarak doğuş oto genel merkezi aradım onlar da yok dedi.

Hocam çok afedersiniz çakallık yapıyorlar opsiyonla satmaya kalkıyorlar o da yükseltiyor doğal olarak doğuş oto genel merkezi aradım onlar da yok dedi.

Evet dediğiniz maalesef doğru. Size tavsiyem Çanakkale taraflarına da bir bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı