Çözüldü CurseForge güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

egeexy

Decapat
Daha fazla  
Ben yeni premium hesap aldım ve modlu survival tarzı oynamak istiyorum, fakat birkaç yerde virüslü olduğunu duydum ve VirusTotal'de "malicious" adlı bir virüs buldu. Ayrıca modu yükleyip oyna dediğimde ise başka bir Minecraft Launcher'a benzer bir launchera giriş yap diye yönlendiriyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yeni premium hesap aldım ve modlu survival tarzı oynamak istiyorum, fakat birkaç yerde virüslü olduğunu duydum ve VirusTotal'de "malicious" adlı bir virüs buldu. Ayrıca modu yükleyip oyna dediğimde ise başka bir Minecraft Launcher'a benzer bir launchera giriş yap diye yönlendiriyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Modumuz ne?
Ekran görüntüsü var mı?

Ben yeni premium hesap aldım ve modlu Survival tarzı oynamak istiyorum, fakat birkaç yerde virüslü olduğunu duydum ve VirusTotal'de "malicious" adlı bir virüs buldu. Ayrıca modu yükleyip oyna dediğimde ise başka bir Minecraft Launcher'a benzer bir launchera giriş yap diye yönlendiriyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Gayet güvenli farklı yere yönlendirme sebebi muhtemelen mod kurmak için gerekli olan cusforge kurma yerinin olmamasıdır.

False positive olabilir sonucu atsaydınız keşke.

Kaynak var mı?

Bu sitede virüs bulaşan modlar var ama temizlenmiş diyorlar.

Evet bu ama uygulamasından indirdim.

Bu sitede virüs bulaşan modlar var ama temizlenmiş diyorlar.

Evet bu ama uygulamasından indirdim.
Virustotal sonucunda kaç adet virus vardı bir adat veya iki adet ise büyük ihtimalle sezgisel hatalardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı