Aşağıdaki linkteki mod paketini kurmak istiyorum. Herkes CurseForge falan kuruyor YouTube baktımda ben curse Forge olmadan kurmak istiyorum. Kurulabiliryorsa tabii bunu nasıl yapacağım? Forge indirdim ama mod paketini nereye atmam gerekiyor?
Aşağıdaki linkteki mod paketini kurmak istiyorum. Herkes CurseForge falan kuruyor YouTube baktımda ben curse Forge olmadan kurmak istiyorum. Kurulabiliryorsa tabii bunu nasıl yapacağım? Forge indirdim ama mod paketini nereye atmam gerekiyor?
Launcher'ınızdan ( Crack yada orjinal) oyun dosyasına girin eğer mod sa mods klasörüne atınAşağıdaki linkteki mod paketini kurmak istiyorum. Herkes CurseForge falan kuruyor YouTube baktımda ben curse Forge olmadan kurmak istiyorum. Kurulabiliryorsa tabii bunu nasıl yapacağım? Forge indirdim ama mod paketini nereye atmam gerekiyor?
Launcher'ınızdan ( crack ya da orijinal) oyun dosyasına girin eğer mod sa mods klasörüne atın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.