Maono PD100X alınır mı?

Muratt1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu mikrofonun fiyatı uygun geldi ve Fifine A6T'den daha iyimiş sanırım. Sizce alınır mı? Alınırsa da yanında hangi standı alabilirim? Herhangi bir mikrofon standı uyar mı? Daha iyi mikrofon öneriniz varsa onları da önerebilirsiniz. Bütçe 3.5K'ya kadar çıkabilir. (USB ile bağlayıp kullanacağım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir. Çoğu kol uyar, geçen burada bir arkadaşa şu kolu önermiştim bu mikrofonla kullanması için. Belki almıştır, şu konuda konuşmuştuk. Memnunsa sen de alabilirsin. @MorgauS_0

Öte yandan belirttiğin bütçe içerisinde fiyatı daha yüksek olup fark edilir derecede daha iyi performans veren bir mikrofon bildiğim kadarıyla yok.

Merhaba, bu mikrofonun fiyatı uygun geldi ve Fifine A6T'den daha iyimiş sanırım. Sizce alınır mı? Alınırsa da yanında hangi standı alabilirim? Herhangi bir mikrofon standı uyar mı? Daha iyi mikrofon öneriniz varsa onları da önerebilirsiniz. Bütçe 3.5K'ya kadar çıkabilir. (USB ile bağlayıp kullanacağım.)

Merhaba evet mikrofonu aktıf olarak kullanıyorum ve gayet memnunum https://www.hepsiburada.com/lastvoi...p-HBV00000B0L8K?magaza=Yonka Müzik Market A.Ş bu standı alabilirsiniz ben bunu aldım kullanıyorum 3/8 vida desteği var zaten. Cogu stant uyum saglar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı