CurseForge uygulaması güvenilir midir?

Isquarixx

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bugün orijinal sitesinden curseforse indirdim fakat bunu VirusTotal'den kontrol ettim bir tane 1 virüs gösterdi bu doğru mudur uygulamaya güvenmeli miyim?

CurseForge güvenilir. Bilinmeyen bir anti virüs tek başına uyarı veriyor ise dikkate almana gerek yok. CurseForge yerine Modrinth öneririm ayrıca daha iyidir.

güvenli minecraft modlar için kullanıyorum hiç sıkıntı yok devam et kullanmaya

Merhaba, ben bugün orijinal sitesinden curseforse indirdim fakat bunu VirusTotal'den kontrol ettim bir tane 1 virüs gösterdi bu doğru mudur uygulamaya güvenmeli miyim?

Güvenilirdir ben kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

Güvenli Minecraft modlar için kullanıyorum hiç sıkıntı yok devam et kullanmaya.

Bende MC için kullanacaktım öncelikle sağ ol bir sorum olacaktı bu uygulamayı indirdiğimde ekstra olarak Java indirmem lazım mı (orijinal MC)

kanka orijinal paralı mc a gerek yok tlnchr kullanıyorsan kullanabilirsin

Bende MC için kullanacaktım öncelikle sağ ol bir sorum olacaktı bu uygulamayı indirdiğimde ekstra olarak Java indirmem lazım mı (orijinal MC)
kanka orijinal paralı mc a gerek yok tlnchr kullanıyorsan kullanabilirsin tlancher java yani paralı mc için olur mu onu bilmiyom düzenleme:java kulllanıyosna birlikte oynayabılırız kanka biz 2 miz dün başlamışız bu uygulamaya

Son düzenleme:

Olur tabii ki neden olmasın şu modları bir kuralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…