Merhaba, ben bugün orijinal sitesinden curseforse indirdim fakat bunu VirusTotal'den kontrol ettim bir tane 1 virüs gösterdi bu doğru mudur uygulamaya güvenmeli miyim?
Güvenli Minecraft modlar için kullanıyorum hiç sıkıntı yok devam et kullanmaya.
kanka orijinal paralı mc a gerek yok tlnchr kullanıyorsan kullanabilirsin tlancher java yani paralı mc için olur mu onu bilmiyom düzenleme:java kulllanıyosna birlikte oynayabılırız kanka biz 2 miz dün başlamışız bu uygulamayaBende MC için kullanacaktım öncelikle sağ ol bir sorum olacaktı bu uygulamayı indirdiğimde ekstra olarak Java indirmem lazım mı (orijinal MC)
Kanka orijinal paralı MC'a gerek yok tlnchr kullanıyorsan kullanabilirsin.
Kanka orijinal paralı MC'a gerek yok tlnchr kullanıyorsan kullanabilirsin tlancher Java yani paralı MC için olur mu onu bilmiyorum düzenleme: Java kulllanıyosna birlikte oynayabılırız kanka biz 2 miz dün başlamışız bu uygulamaya![]()
birlikte modlarla mı oynucaz ben tam mod kurmayı bilimiyorum kanka sadecce shaderlar için kullanıyomOlur tabii ki neden olmasın şu modları bir kuralım.
sen saat kaçta yatıyon hocambirlikte modlarla mı oynucaz ben tam mod kurmayı bilimiyorum kanka sadecce shaderlar için kullanıyom
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.