CurseForge virüslü gözüküyor

IChaosXT

Hectopat
Daha fazla  
CurseForge'yi orijinal sitesinden indirecektim. CurseForge bilmeyenler için bir mod sitesi Minecraft vb. ben bunun uygulamasını indirdim ve indirdiğim saniye Kaspersky virüs buldu. Bu false-positive mi yoksa gerçekten virüs mü? Belirtirseniz sevinirim CurseForge'ninde ne kadar büyük bir mod sitesi olduğunu söylememe gerek yok sitenin linki.

Dosya Ekleri

• resim_2023-05-28_235658373.png
    resim_2023-05-28_235658373.png
    41,9 KB · Görüntüleme: 73
Hocam 4 tane adı duyulmamış antivirüs zararlı olarak görmüş. Hem virüs olsaydı birçok kişi kullanıyor yani bu uygulamayı, bende kullanıyorum.
sağol hocam yani endişelecenecek birşey yok demi kaspersky'damı o zaman false-positive

attığım foto kaspersky'a ait

Sağ ol hocam yani endişelecenecek bir şey yok değil mi Kaspersky'damı o zaman false-positive

Sorun değil hocam Kaspersky'da bu aralarda bir şeyler oluyor ama anlamış değilim. VirusTotal sonucunda bir şey bulmamış ama senin bilgisayarındaki neden zararlı buldu halenda anlamış değilim.

Sorun değil hocam Kaspersky'da bu aralarda bir şeyler oluyor ama anlamış değilim. VirusTotal sonucunda bir şey bulmamış ama senin bilgisayarındaki neden zararlı buldu halenda anlamış değilim.
yani hocam bir şey olacağını sanmıyorum sonuçta bu uygulamayı ünlü yayıncılar ve milyonlarca kişi kullanıyor belkide içinde bulundurduğu dosyaları virüs olarak algılıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı