Çözüldü CurseForge'da yapılan mod paketi CurseForge olmayan arkadaşlara nasıl atılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SAE2216

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlarla Minecraft oynayacağız fakat bende CurseForge var onlarda yok. Ben modları nasıl atabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet kendim yaptım.

İlk mesajda da yazdığım gibi CurseForge klasöründen kendi hazırladığınız mod paketini RAR olarak alıp arkadaşınıza atacaksınız oradan modları kuracak arkadaşınız ya da tek tek mods klasöründen modları atacaksınız arkadaşınıza.
Arkadaşlarla Minecraft oynayacağız fakat bende CurseForge var onlarda yok. Ben modları nasıl atabilirim?

Modları pack olarak atmak için klasörden RAR olarak atıyorduk galiba ama onun dışında pack olarak atma yolu hatırlamıyorum. Eğer yol bulamazsanız modları tek tek atabilirsiniz sizin klasörden yani.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapılan mod paketi yazdığı için bence yapılandan kastı kendisinin hazırladığı mod paketi oluyor bu. Kendi hazırladığı mod paketini siteye yayınlamadan sizin bu attığınız şekilde yapamazlar.

Evet kendim yaptım.

İlk mesajda da yazdığım gibi CurseForge klasöründen kendi hazırladığınız mod paketini RAR olarak alıp arkadaşınıza atacaksınız oradan modları kuracak arkadaşınız ya da tek tek mods klasöründen modları atacaksınız arkadaşınıza.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı