Curved ekran vs düz ekran

Berk16

Hectopat
Daha fazla  
24 inç bir ekran alacağım fakat bazı yerlerde 27 inç altı curved monitör almanın hoş olmayacağını söylüyorlar. Sizce düz mü yoksa curved mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
27 inç altı curved monitörlerde ne varmış? Korkmanıza gerek yok, istediğiniz ürünü alıp kullanabilirsiniz. 24 inç curved monitörler de gayet iyi.

24 inç bir ekran alacağım fakat bazı yerlerde 27 inç altı curved monitör almanın hoş olmayacağını söylüyorlar. Sizce düz mü yoksa curved mı almalıyım?
Şu an Samsung marka 24 inç curved monitör kullanıyorum ve kesinlikle muhteşem aldanmayın o laflara 1080 p için 24 inç çok güzel bir boyut ve curved olması çok güzel bir deneyim sunuyor, pişman olmazsınız.

27" nasıl 1080p için?

Kullandığınız bu mu? Ben de bunu düşünüyorum da Kasım 29 için. Bu ise önerir misiniz?

Kullandığınız bu mu? Ben de bunu düşünüyorum da Kasım 29 için. Bu ise önerir misiniz?
Evet öneririm ama alanlar çok sorun yaşamış diyorlar. Bende de sorun var aslında ışık sızdırma sorunu, monitör geldiği gibi test edin eğer ki bir sorun olursa ister iade ister değişim yaparsınız onun dışında monitör gayet iyi.

24 inç, FreeSync, 1 ms ve 144 Hz arayanlar için AOC C24G1 öneririm. G-Sync de destekliyor yeterlilikleri sağlarsanız.

Bu paralara bu ekipmanlar gerçekten çok pahalı ve bildiğiniz para çöpe gidiyor gibi bir şey. Curved modası bitmemiş miydi? Hala alan var mı?

24 inç, FreeSync, 1 ms ve 144 Hz arayanlar için AOC C24g1 öneririm. G-Sync'de destekliyor yeterlilikleri sağlarsanız.
Ben de tam olarak o monitörü almayı düşünüyordum, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…