Samsung CFG73 konusunda bilgini var mıdır alsak daha iyi olmaz mı AOC C24G1 den? Yoksa boşuna ekstra masraf mı olur?24 inç, FreeSync, 1 ms ve 144 Hz arayanlar için AOC C24G1 öneririm. G-Sync de destekliyor yeterlilikleri sağlarsanız.
Bilgin varmı derken kendim kullanıyorumSamsung CFG73 konusunda bilgini var mıdır alsak daha iyi olmaz mı AOC C24G1 den? Yoksa boşuna ekstra masraf mı olur?
Moderatör arkadaştan da ekstra görüş almak için ona yazmıştım hocam. Yine de çok sağolun. İlk sıramda sizin monitör var zaten kayda değer indirim olursa 29 Kasım'da onu alacağım yok olmazsa AOÇ tercih edeceğim sanırım.Bilgin varmı derken kendim kullanıyorummemnunum bir sorun yok sadece masa geniş değilse ayaklar biraz uzun gibi sıkıntı olabilir benim masamın genişliği 60 cm klavye ve monitör ancak sığıyor ışık sızması ölü piksel her cihazda olabilecek sorun bunun çaresi yok şans tamamen
benimkinde çok az Bi ışız sızması var ama kimse monitörü full siyah bir ekranda kullanmıyor sorun problem değil
24 inç, FreeSync, 1 ms ve 144 Hz arayanlar için AOC C24G1 öneririm. G-Sync de destekliyor yeterlilikleri sağlarsanız.
Dostum bence alınır ben şahsen aldım ve acayip memnunum.bende bu modelin curved olanını almayı düşünüyorum sizce curved alınırmı.?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.