Çözüldü Curved vs flat monitör

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Yer
𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣
23.8" flat bir monitörüm var. Bir de 27" monitör almayı düşünüyorum çift monitör yapacağım. Flat mi almalıyım? Curved mi? Artılarını ve eksilerini söylerseniz sevinirim. Kozmetik açıdan da Curved yanında flat ekran absürt durur mu? Kullananlar aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anladım teşekkür ederim. Bir sorum daha var. Benim şuan kullandığım yani 23.8" olan monitör 2. ekran olacak, yanına 27" almayı düşünüyorum. 27" ve 24" flat+flat sırıtır mı yan yana?
Yani benim simetri sorunum var. Bana sırıtır ama seni bilemem. Bence bir düşünsen iyi olur. Sonuç da boyutları farklı olacak.
Anladım teşekkür ederim. Bir sorum daha var. Benim şuan kullandığım yani 23.8" olan monitör 2. ekran olacak, yanına 27" almayı düşünüyorum. 27" ve 24" flat+flat sırıtır mı yan yana?
Yani benim simetri sorunum var. Bana sırıtır ama seni bilemem. Bence bir düşünsen iyi olur. Sonuç da boyutları farklı olacak.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı