Samsung Custom binary(boot) blocked by OEM lock hatası alıyorum acil yardım edebilir misiniz?
Evet açtım ama kapalı görünüyor her yerde anlayamadım bu yüzden yardım istiyorumGeliştirici seçeneklerden OEM Kilidi'ni açtınız mı?
Evet açıkGeliştirici seçeneklerine girip OEM kilit açmayı açın.
Samsung Tab A T-290 8 inç (2019). Odin programından yükleme yapmak istediğimde bu uyarı çıktı kilit açık olmasına rağmen.Cihazınız nedir ve tam olarak hangi aşamada bu hatayı alıyorsunuz?
ADB den boot.img dosyasını yüklemek istediğimde de burada takılıyorBen Note 20 cihazımda TWRP kurarken yanlış hatırlamıyorsam bu hatayı alıyordum.
Note 20 cihazım için çözümünü tam olarak buldum, hatta forumda rehberi de var. Fakat tam aşamaları anlatır mısınız?
Çok kez inceledim fakat bı sonuca varamadımAşağıdaki rehberde bootloader kilidini açma ve TWRP flaşlama başlıklarını inceleyin. Sorununuz muhtemelen çözülecek.
Rehber: Recovery: Galaxy Note 20 N980F için TWRP ve Resmî Olmayan OrangeFox Kurulumu
Bu rehber için bir bilgisayara ihtiyacınız var. Samsung Galaxy Note 20 | Android 13 (T) | N980FXXSAHXC4 için TWRP ve OrangeFox Not: Bu cihazın sahibiyim ve kendim işlemleri başarıyla tamamladım. Benimle aynı cihaza sahip olup işlemleri başarıyla tamamlayan herkes de aynı sonuca varacaktır. Yine...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.