@Heribert Yavuz Odin3 ile flaşlamayı denesin mi? Bir de emin misiniz?
Kurmaya çalışırsada boot yapmaz cihaz. Direk rescue moduna düşüyor cihazı.
@Heribert Yavuz bilmediğimden soruyorum, Note 20'ye ben az evvel rehberde attığım şekilde kurdum. O şekilde başarılı olur mu?
Evet Benim de bu şekilde oldu tekrar stock romu yükledim
Evet.
Evet benim de bu şekilde oldu tekrar stock ROM'u yükledim![]()
Teşekkür ederim Custom rom yüklersem root yapabilir miyim?Custom ROM kurmak isterseniz. Bu tarz bir limit bulunmuyor.
Custom ROM: [Resmi değil] Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019 (T290) PixelExperience 13 GSI ROM
Samsung Galaxy Tab A8 2019 (T290) için PixelExperience GSI. Cihazınızın brick olması kurtarılmaz duruma gelmesine. ve Knox 0x1 olmasına göze alarak bu işlemi yapınız. Heribert Yavuz sorumluluk kabul etmez. Ana bant sürümü T290XXS5cwg5. Çalışan özellikler. Kamera Wi-Fi BT ses titreşim GPS vb...www.technopat.net
Custom ROM: [Resmi Değil] Galaxy Tab A8 2019 LineageOS 20 ROM
Samsung Galaxy Tab A8 2019 (T290) için LineageOS 20 GSI Uyarı: Bu resmi bir yapım değildir! Bu cihazda çalışan TWRP olmadığı için deneme amaçlı hazırlanmıştır. Eğer cihazınızın bootloader sürümü (S3/U3) ise resmi sürümü kullanabilirsiniz. Cihazınızın brick olması kurtarılmaz duruma gelmesine...www.technopat.net
Teşekkür ederim Custom ROM yüklersem root yapabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.