Custom ISO önerisi

• Konuyu başlatan 231981
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.106
RekOS kurdum şu an da bunu biraz deneyeyim de memnun kalmazsam Atlas'a bakarım. Dediğiniz gibi 800 MB RAM kullanıyor şu an da boşta. Sistemin genel anlamda hızı da çok güzel tepkileri bayağı hızlı. Oyunlar da nasıl olacak bakalım. Dil pek sorun değil bu da şu an İngilizce iyi kötü bir şeyler anladığım için zorluk çıkartmıyor. Dil konusundan daha çok şunu sorayım. Nexusliteos nasıl acaba performans ve oyun açısından? Bu arada kinghaze demişsiniz de onu tanıyorum kendisi hırsız olduğu için hiçbir çalışmasını kullanmıyorum. Ben yazıyorum dediği kodları hep sağdan soldan çalıyor kendisi yapmış gibi gösteriyor. Tek bildiği oradan buradan alıp paylaşmak. Ognitorenks hocamı da tanıyorum DC'de konuşuyorum kendisi ile güzel bir insan. Tüm bunlarda sorun yaşarsam onun editlediği sistemi de denerim.

Bu arada eski sürüm diye sürücü sorunu yaşamadım ben. Sürücüyü Aygıt Yöneticisi'nden kurarsanız en güncel olanı bile kurabiliyorsunuz bu arada ben öyle yaptım.

Buradan hangisini önerirsin bir sürü var kafam karıştı :)
10 LTSC yüklemiştim. Atlas'a denk performans gibi.(4 GB ramli dizüstünde 1 gb ram kullanımı vardı) HDD'li dizüstünde ağır kalmıştı. Xtreme gamer v3 falan da var ama pek memnun kalamadım. LTSC olan fena değil. Hem Türkçe de olabiliyor. Kinghaze, çalma konusunu duymadım bilemiyorum orasını. Eskiden 7 ve 8.1'ini çok kullanmıştım pek sıkıntı yaşamadım.

10 LTSC yüklemiştim. Atlas'a denk performans gibi.(4 GB RAM'li dizüstünde 1 GB RAM kullanımı vardı) HDD'li dizüstünde ağır kalmıştı. Xtreme gamer V3 falan da var ama pek memnun kalamadım. LTSC olan fena değil. Hem Türkçe de olabiliyor. Kinghaze, çalma konusunu duymadım bilemiyorum orasını. Eskiden 7 ve 8.1'ini çok kullanmıştım pek sıkıntı yaşamadım.

Bu konu da herkes latency değerlerim 20 falan diyor ama benim hep 500 ve üstü çıkıyor hala bu neden olur bilgin var mı? Bir sürü güç planı denedim ama düşmüyor. Gecikme çok yüksek hala? RekOS kurulu şu an da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı