Custom klavye alırken nelere dikkat edilmeli?

Alüminyum olsun sonuçta laptopumda var bazen dışarı çıkıyorum plastik biraz daha narindir alüminyuma göre.
Bakıyorum kasalara da boyut tercihinizi sormadığımı farkettim. Boyut tercihiniz nedir ?

Muhtemelen Fantech seçerdim pek duymadığım bir marka fazla üst segment çünkü. Ama özellikleri güzel muhtemelen marka da iyidir ufak bir araştırırım.

Kendi sitesinde daha uygun bu arada fakat vergi işleri nasıl olur bilemiyorum.

Muhtemelen Fantech seçerdim pek duymadığım bir marka fazla üst segment çünkü. Ama özellikleri güzel muhtemelen marka da iyidir ufak bir araştırırım.
O zaman fantech olsun

Ödeme kısmında kargo seçeneğinde zaten fiyat değişiyor kargodan dolayı büüyk ihtimal hangisi daha ucuzsa onu alırım.

Türkiye gönderimi yok kendi sitesinde bilenedim şimdi.

Aralarındaki farklar neler abim sorması ayıptır bir de kendimi cahil hisetim.
Keycaps olarak da bu alınabilir. Amazon.com.tr

Optical switch basitçe lazerle çalışan bir mekanizma yani tepki süresi çok daha hızlı.
Magnetic switch'in çalışma prensibine pek hakim değilim ama şu şekilde, switchin nerede bastığınızı algılayabileceğini seçebiliyorsunuz eğer programı varsa.
Klasik switchlerde bildiğiniz anahtar mantığında çalışıyor.

Hız sıralaması olarak Optical>Magnetic>Klasik.

Ben tekrardan kendi fikrimi ekleyeyim hiç razera falan bulaşmadan temizinden AK820Pro alın. Ekstra olarak isterseniz keycaps ve switch'de alabilirsiniz zevkinize kalmış. Switchleri kalitelidir ama keycaps değişmek isteyebileceğinizi düşünüyorum çünkü gradyan istiyorsunuz.

Optical olsun switchler.

Keycapslerde çok beğendim.

Ama keycaps i mor gradyant istiyorum ya mordan siyahı varsa çok daha güzel olur ama yoksada sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…