Custom klavye alırken nelere dikkat edilmeli?

Yani şöyle diyeyim istediğim bir şey yapmazsam şunu alacağım.

Razer klavyelerinin kesinlikle parasına değdiğini düşünmüyorum. W75 alın geçin bence.

Razer klavyelerinin kesinlikle parasına değdiğini düşünmüyorum. W75 alın geçin bence.

Satılan yok sadece 2 el var abim sıfır olsa ol az mı ya da link varsa at bakayım.

Ve abim klavye konusunda pek de bir bilgim yok fakat 8 9 yıl kunlanacağım ondan eminim yani alacağım şeyin zevkime göre olmasını isterim siyah vs veya mor onun dışında pek almak istemiyorum ve W75'in founder Edition var sadece gördüğüm.

Satılan yok sadece 2 el var abim sıfır olsa ol az mı ya da link varsa at bakayım.

Ve abim klavye konusunda pek de bir bilgim yok fakat 8 9 yıl kunlanacağım ondan eminim yani alacağım şeyin zevkime göre olmasını isterim siyah vs veya mor onun dışında pek almak istemiyorum ve W75'in founder Edition var sadece gördüğüm.
Switch tercihin lineer mi tactile mi ?

Aralarınsaki farklar neler abim bilmiyorumda.

Şöyle diyeyim red ve yellow gibi siwitchleri daha çok seviyorum sesiz hızlı tepkime süresi olanları.
Toplayacağım bir şeyler fakat çok gereksiz olacak haberin olsun. Klavyeye bu kadar para vermek yerine AK820Pro ve ya AK992 alıp sıkılınca switch ve keycaps değiştirebilirsin.

Toplayacağım bir şeyler fakat çok gereksiz olacak haberin olsun. Klavyeye bu kadar para vermek yerine AK820PRO veya AK992 alıp sıkılınca switch ve keycaps değiştirebilirsin.

Vallahi doğrusunu söylemek gerekirse istediğim kendim toplamak senin söylediğinde yanlış değil doğru söylüyorsun da ben bilmiyorum böyle olsun istiyorum ilk defa istediğim gibi bir bilgisayar diziyorum tamamen gönlümden ne geçiyorsa 400 bin gibi bir bütçe ayırdım zaten yeni işlemci ve ekran kartlarını bekliyorum onşar gelene kadar da bunları haledeyim diye bakıyorum.

Vallahi doğrusunu söylemek gerekirse istediğim kendim toplamak senin söylediğinde yanlış değil doğru söylüyorsun da ben bilmiyorum böyle olsun istiyorum ilk defa istediğim gibi bir bilgisayar diziyorum tamamen gönlümden ne geçiyorsa 400 bin gibi bir bütçe ayırdım zaten yeni işlemci ve ekran kartlarını bekliyorum onşar gelene kadar da bunları haledeyim diye bakıyorum.
Switchlerden başlayalım o halde. Lineer sessiz ve hissiz olur, Tactile ise blue, green hariç lineer'e göre biraz daha sesli ve hisli olur. Hangisini tercih edersin ?

Switchlerden başlayalım o halde. Lineer sessiz ve hissiz olur, tactile ise blue, Green hariç Lineer'e göre biraz daha sesli ve hisli olur. Hangisini tercih edersin?

Lineer tercihimdir o zaman zaten önceki klavyem blue dı ondan sonra red aldım ve reden memnunum red te sanırım lineer veya ona benzer tercihim lineer benim.

Switchlerden başlayalım o halde. Lineer sessiz ve hissiz olur, tactile ise blue, Green hariç Lineer'e göre biraz daha sesli ve hisli olur. Hangisini tercih edersin?

(Biraz geç cevap veriyor olabilirim maile geç düşüyor bildirim)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı