Custom klavye mi yoksa normal klavye mi almalı?

Daha fazla  
Merhaba, 2000-2500 TL civarı klavye bakıyorum. Apex 7'nin OLED ekranı çok hoşuma gitti, malzeme kalitesi zaten iyi ama ondan sonra aklıma Custom klavye bakmak geldi AliExpress'ten bir sepet yaptım ne düşünüyorsunuz? Kalite, sahte olma ihtimali falan olur mu? Ya da sorun çıkmasada Apex 7 daha mı iyidir?

Klavye: 53.01€ 23% OFF|Akko 5075S kiti için özel RGB arkadan aydınlatmalı 5 Pin Hotswap mekanik oyun klavyesi 75% düzeni ile topuzu Barebone klavye| | - AliExpress

Switch'ler:

Keycapler: 20.64€ 48% OFF|136 anahtar degrade yeşil PBT çift atış yan baskı parlamasına aydınlatmalı keycaps Gateron kiraz MX Gamer için mekanik klavye| | - AliExpress

Son düzenleyen: Moderatör:
Tercih senin ama o PCB ile Gateron anahtarlar uymaz. Akko Switch'ler için olduğu yazıyor. Gateron'la Akko'nun soketleri hatırladığım kadarıyla uyuşmuyor.

Tercih senin ama o PCB ile Gateron anahtarlar uymaz. Akko Switch'ler için olduğu yazıyor. Gateron'la Akko'nun soketleri hatırladığım kadarıyla uyuşmuyor.
Düzeltme:Sadece 45 taneymiş yeni fark ettim.
Teşekkürler, zaten Türkiye'de Akko swichler benzer fiyata bulunuyormuş ama renkler biraz egzotik isimlendirilmiş Red tarzı ses çıkaran biliyorsanız önerebilirmisiniz?
Akko V3 Pro Krem Sarı Mekanik Klavye Anahtarı, Lineer Anahtarlar, 5 Pin 50gf RGB LED Yuvası, Şeffaf Kapak, DIY Kiti/Oyuncu Barebones Klavyesi için MX Anahtar Anahtarları (45 Adet) Amazon.com.tr

Ben şuan da custom topluyorum, sıkıldığın zaman değiştirme fikri bile customı benim gözümde 1-0 yapıyor. Switch olarak akko cream yellowu tercih edeceğim şuan aliexpresste 11.11 indiriminde.

Düzeltme:Sadece 45 taneymiş yeni fark ettim.
Teşekkürler, zaten Türkiye'de Akko swichler benzer fiyata bulunuyormuş ama renkler biraz egzotik isimlendirilmiş Red tarzı ses çıkaran biliyorsanız önerebilirmisiniz?
Akko V3 Pro Krem Sarı Mekanik Klavye Anahtarı, Lineer Anahtarlar, 5 Pin 50gf RGB LED Yuvası, Şeffaf Kapak, DIY Kiti/Oyuncu Barebones Klavyesi için MX Anahtar Anahtarları (45 Adet) Amazon.com.tr
Aliexpress'ten aynı fiyata bulabildim ama keycapler uyumlu olurmu acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı