iPhone 16e vs POCO X7 Pro

Bütçe
<45.000

Mehmet_014

Picopat
Daha fazla  
İyi günler, bir telefon almak istiyorum. Bütçem 40K civarı. iPhone 16e ile POCO X7 Pro arasında kaldım. Önerilerinizi var mıdır? Bu civarda telefon önerisi veya iPhone 16e ile POCO X7 Pro arasından hangisini almalıyım? Yardımcı olur musunuz? Dikkat ettiklerim performans ve uzun ömürlülük.

İyi günler, bir telefon almak istiyorum. Bütçem 40K civarı. iPhone 16e ile POCO X7 Pro arasında kaldım. Önerilerinizi var mıdır? Bu civarda telefon önerisi veya iPhone 16e ile POCO X7 Pro arasından hangisini almalıyım? Yardımcı olur musunuz? Dikkat ettiklerim performans ve uzun ömürlülük.

Ne için alacağına bağlı. 1 kere telefon alırım diyorsan iPhone alır uzun yıllar kullanırsın. Ama dersen ki ben çok oyun oynuyorum ve 3-5 sene sonra değiştireyim o zaman 120 Hz ekranı var diye POCO X7 Pro alabilirsin. Onun dışında ben iPhone 16e ya da onun fiyat bandında temiz 2. el 13 Pro bulursan tavsiye ederim.

Apple'dan şaşmamak gerek. Android denen zımbırtı 2 yıla kamera uygulamasını 20 saniyede açmaya başlayacak.

Fakat 16e ne kadar doğru bir tercih olur bilmiyorum. İşlemcisi her ne kadar yüksek görünsede bir Core'u eksik. Düz 16 veya 15 alabilirsiniz.

İkisinin fiyatları aynı bile değil ki. X7 Pro 22 bin TL, 16e 40 bin TL. 40 bin bandına 16e'den çok daha iyi başka Android cihaz alabilirsin. Xiaomi'de 15T Pro var aynı fiyat bandında. 16e kesinlikle alınmaz. iPhone8 Plus daha iyi desem yeridir. 60Hz ekran ve gövde oranı berbat, üstüne kocaman çentik var ekranında yetmezmiş gibi. Çocuk oyuncakları vardı küçükken mini kameralar aynı onun gibi kamerası var. Kesinlikle 16e'ye o parayı vermeyin 15t Pro alın derim.

Apple'dan şaşmamak gerek. Android denen zımbırtı 2 yıla kamera uygulamasını 20 saniyede açmaya başlayacak.

Fakat 16e ne kadar doğru bir tercih olur bilmiyorum. İşlemcisi her ne kadar yüksek görünse de bir Core'u eksik. Düz 16 veya 15 alabilirsiniz.
Hayatında amiral Android kullandın mı desem Samsung A56 diyecek gibi bir yorum yapmışssın. 2 yıl Xiaomi 13 ultra kullandım, 1 yılı geçti arkadaşıma verdim, kullanmaya devam ediyor. 16e denen çöpü 4'e katlar. Kullanmadığınız, bilmediğiniz cihazlar hakkında bu kadar rahat yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı