Custom klavye nasıl olmuş?

Redragon POLLUX K628 PRO 75% Wireless Gaming Keyboard

Mcdodo Ca-6391 90 Degree Series Gaming Type-c To Usb Cable 3M

Akko ASA Shine-Through - PBT Double-Shot - 131 Full Keycaps Set

Byhoo Keyboard Lube Kit Come with 0.35OZ GPL 205G0 and Switch Opener for MX Switches Contains Keycap Puller Switch Puller Stem Holder

Nasil olmus bilmiyorum ama custom olamamis, orasi kesin. Keycpa alip takmak mi custom yapiyor klavyeyi?
Custom=isteğe uyarlanmış. Custom olması için stock klavyeden farklı olması lazım. Ki zaten öyle. Keycapsler farklı ve coiled kablosu var.

Huano, Gateron, TKMB sadece TR'de bilinmeyen markalar. Yurtdışında TKMB hariç oldukça popülerler. Ki Gateron, Cherry MX'den daha başarılı.

Huano, Gateron, TKMB sadece TR'de bilinmeyen markalar. Yurt dışında TKMB hariç oldukça popülerler. Ki Gateron, Cherry MX'den daha başarılı.

Klavye: Dierya DK61SE

Sarmal kablo: C04 2'si̇ BİR ARADA

Keycaps: Vbestlife PBT

Toplam fiyat:1.889TL

Adam Switch'leri değiştirmeyecek ki? Bu 500TL'lik Dierya klavyede ne Switch kullanılıyor?

Klavye: Dierya DK61SE

Sarmal kablo: C04 2'si̇ BİR ARADA

Keycaps: Vbestlife PBT

Toplam fiyat:1.889TL

Adam Switch'leri değiştirmeyecek ki? Bu 500TL'lik Dierya klavyede ne Switch kullanılıyor?
TMKB switch kullanıyor. Ben konu sahibinin çoktan aldığını varsayaraktan bir şey önermemiştim. Hocam bütçe maks kaç TL'ye çıkabilir ona göre önereyim.

Sadece keycap degistirmek custom yapmaz klavyeyi.
Bize custom gelen demek size custom gelmiyor hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…