Dante Zoldyck
Decapat
Daha fazla
Hocam şu thocky denilen bir tür varmış sanırım öyle bir şey nasıl buid edebilirim?Cycle 8 Keyboard Kit by TKD (Group Buy)
Dikkat! Ön Sipariş! Tahmini Teslim Süresi 2024 4. Çeyrek İÇERİKLER Seçiminize göre klavye kasası (Anodize veya Kaplamalı) Seçiminize göre plaka (Alüminyum, FR4 veya PC) Seçiminize göre PCB (Lehimli, Hotswap, 3-Modlu, RAKKA) Seçiminize göre iç kapak (Alüminyum, Paslanmaz Çelik veya Pirinç)...rationalkeys.com.tr
Search: 27 results found for "Keykobo"
We are Unikeys. An all-in-one custom mechanical keyboard supply store for keyboard enthusiasts! Explore a vast selection of top trending and quality keyboard switch, custom keycaps, and keyboard accessories to personalize your mechanical keyboard experience.unikeyboards.com
Vertex v1 veya clack seviyorsan hmx/swk markalarından bir switch
Bol foam, vertex v1, kalın dye-sub pbt keycapHocam şu thocky denilen bir tür varmış sanırım öyle bir şey nasıl buid edebilirim?
Bol foam, vertex v1, kalın dye-sub pbt keycap
Hocam link atma şansınız var mı?Bol foam, vertex v1, kalın dye-sub pbt keycap
Bu video eq'lu bu arada
Hocam link atma şansınız var mı?
Şu an biraz meşgulum
Hocam link atma şansınız var mı?
Eq nedir?Bu video eq'lu bu arada
Şu an biraz meşgulum
Bu videodaki 3. Klavye sesi çok hoşuma gitti böyle bir şey dizebilirsem daha güzel olur. Artıdan ne zaman müsait olursanız link atarsanız sevinirim.Bu video eq'lu bu arada
Şu an biraz meşgulum
Hocam artıdan eklemek istiyorum ürünleri yurt dışındanda getirebilirim seçeceğiniz siteler illaki Türkiye menşeli olmak zorunda değil.Eq nedir?
Bu videodaki 3. Klavye sesi çok hoşuma gitti böyle bir şey dizebilirsem daha güzel olur. Artıdan ne zaman müsait olursanız link atarsanız sevinirim.
@Salih7158 Senin o attigin gum switchler nasıl? Kit ve switch daha onemli şu an keycap sonra da halledilir. Gmk67'den emin misin? @510095
Hocam şuan müsait misiniz?Bu video eq'lu bu arada
Şu an biraz meşgulum
Hocam klavyeyi thocky yapmak için hangi plate seçmeliyim?Bu video eq'lu bu arada
Şu an biraz meşgulum
150 euro üstündeki ürünleri gümrükten geçirmen zor, yurtdışına çıkabiliyor musun veya yurtdışından bir tanıdığın varsa türkiyeye gelirken getirebilir mi?Eq nedir?
Bu videodaki 3. Klavye sesi çok hoşuma gitti böyle bir şey dizebilirsem daha güzel olur. Artıdan ne zaman müsait olursanız link atarsanız sevinirim.
Hocam artıdan eklemek istiyorum ürünleri yurt dışındanda getirebilirim seçeceğiniz siteler illaki Türkiye menşeli olmak zorunda değil.
FR4, ama ekstradan aluminum plate'de ekle deneyimlemiş olursun.Hocam şuan müsait misiniz?
Hocam klavyeyi thocky yapmak için hangi plate seçmeliyim?
Evet hocam çıkarabilirim sorun yok.150 euro üstündeki ürünleri gümrükten geçirmen zor, yurtdışına çıkabiliyor musun veya yurtdışından bir tanıdığın varsa türkiyeye gelirken getirebilir mi?
FR4, ama ekstradan aluminum plate'de ekle deneyimlemiş olursun.
Hocam, ayrıca bir şey sormak istiyorum. Bu attığınız custom klavyede PCB kısmında RAKKA HE + switchler seçsem, sonradan switchleri değiştirebiliyor muyum? Sanırım RAKKA HE alınca klavye default olarak 8k Hz oluyor. Hot-Swap kablosuz ANSI'de de direkt RAKKA HE varsa onu da alabilirim, ama öyle mi anlamadım.150 euro üstündeki ürünleri gümrükten geçirmen zor, yurtdışına çıkabiliyor musun veya yurtdışından bir tanıdığın varsa türkiyeye gelirken getirebilir mi?
Son olarak bu klavyelere koymak için köpük öneriniz var mı?150 euro üstündeki ürünleri gümrükten geçirmen zor, yurtdışına çıkabiliyor musun veya yurtdışından bir tanıdığın varsa türkiyeye gelirken getirebilir mi?
HE seçersen hall effect pcb gönderirler, wooting gibi. Hall effect switch'ler hissiyat ve ses olarak mekaniklerin gerisinde ve sende zaten wooting var gerek yok. Köpük kiti cycle8 yanında geliyor geleni kullanabilirsin. Yurtdışından alman mümkünse yüksek bütçelerde iş biraz fantaziye kaçıyor, kendin beğendiğin bir klavyeyi al. Alexotos ve blacksimon kanallarında orta-yüksek bütçe klavyeler inceliyorlar oradan beğendiğin bi klavyeyi alabilirsin. İlginç yüksek bütçe klavye olarak vento80 ve noland var mesela. Ama böyle yüksek bütçe klavyeler group buy oluyor ne olduğunu bilerek giriş eğer alacaksan.Evet hocam çıkarabilirim sorun yok.
Hocam, ayrıca bir şey sormak istiyorum. Bu attığınız custom klavyede PCB kısmında RAKKA HE + switchler seçsem, sonradan switchleri değiştirebiliyor muyum? Sanırım RAKKA HE alınca klavye default olarak 8k Hz oluyor. Hot-Swap kablosuz ANSI'de de direkt RAKKA HE varsa onu da alabilirim, ama öyle mi anlamadım.
Son olarak bu klavyelere koymak için köpük öneriniz var mı?