Custom klavye nasıl yapılır?

Bütçe
Sınırsız
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodaki thocky ürünüde bu attığım videodaki ürüne benzer ama bunufa bulamadım.

Hocam hiçbir stok klavye lubelenmeden bu tokluğu vermeyecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Switchleri Error hocamın attığı gibi alın.Benimki pahalı.

Hocam tekrardan hatırlıyorum bütçem sınırsız yani en pahalı ürünleri atsanız bile benim için sorun olmaz ben bir kaç siteye baktım ama klavyelelerden anlamadığım için bu konuyu açma gereksinimi duydum.

Hocam hiçbir stok klavye lubelenmeden bu tokluğu vermeyecektir.
İki 2-3 tane klavye alıcam çok özendim koleksiyon yapmayı düşünüyorum böyle güzel ürünleri custom olsun stock olsun bu videodaki ürünüde bulma şansınız var mı?

Tekrar yazıyım kasa bu
@510095 hocamın attığı switch ve benim attığım keycapslerden herhangi biri.Yağ seti almaya gerek var mı?Bence yok ama hazır bütçe sınırsızken alınıp bir köşeye konulmalı.Error hocam bilir yağ işini veya @pawEn wraithde bir yağ vardı ama onun stoğu yok.

Bu switchler o videodaki şeylere daha yakın gibi geldi sanki bu akkoya göre, artıdan bu switchlerdeki g şeyi neyi ifade ediyor veya neyi değiştiriyor?

Hocam tekrardan hatırlıyorum bütçem sınırsız yani en pahalı ürünleri atsanız bile benim için sorun olmaz ben birkaç siteye baktım ama klavyelelerden anlamadığım için bu konuyu açma gereksinimi duydum.

İki 2-3 tane klavye alacağım çok özendim koleksiyon yapmayı düşünüyorum böyle güzel ürünleri Custom olsun stock olsun bu videodaki ürünüde bulma şansınız var mı?

Ürünün bilgisi olmadan yapamayız bir şey.

Tekrar yazıyım kasa bu
@510095 hocamın attığı switch ve benim attığım keycapslerden herhangi biri.Yağ seti almaya gerek var mı?Bence yok ama hazır bütçe sınırsızken alınıp bir köşeye konulmalı.Error hocam bilir yağ işini veya @pawEn wraithde bir yağ vardı ama onun stoğu yok.
Şu dediğiniz kaliteli switch linkini atma şansınız var mı?

Hocam tekrardan hatırlıyorum bütçem sınırsız yani en pahalı ürünleri atsanız bile benim için sorun olmaz ben bir kaç siteye baktım ama klavyelelerden anlamadığım için bu konuyu açma gereksinimi duydum.

İki 2-3 tane klavye alıcam çok özendim koleksiyon yapmayı düşünüyorum böyle güzel ürünleri custom olsun stock olsun bu videodaki ürünüde bulma şansınız var mı?
Lube işiyle uğraşmayacaksanız belli bir şey üstüne gitmeniz iyi olur.

şey: mesela bir valorant karakteri olabilir, minimalist tasarımda bir klavye olabilir.

@Zelrael
@Yağız Özel
Hocamlar konu sahibi konunun başındaki klavye gibi sesi olan bir custom toplamak istiyor.
GMK67 ve 3-4 tane siyah keycaps önerdik dark tema istendiği için
Switch olarak ise Akko piano pro ama videodakiyle sesleri farklı.Sesleri aynı olan bir switch lazım ve bunların lube işlemine girmesinin gerekli olup olmadığını soruyor.

Şu dediğiniz kaliteli switch linkini atma şansınız var mı?
Akko V3 Pro anahtarları dokunsal/mekanik klavye için lineer anahtarı 45 adet paketi deÄiÅtirilebilir Outemu Gateron kiraz MX Keyswitch - AliExpress 7 daha ucuz.Seceneklerden piano pro seçmeniz gerek.

@Zelrael
@Yağız Özel
Hocamlar konu sahibi konunun başındaki klavye gibi sesi olan bir custom toplamak istiyor.
GMK67 ve 3-4 tane siyah keycaps önerdik dark tema istendiği için
Switch olarak ise Akko piano pro ama videodakiyle sesleri farklı.Sesleri aynı olan bir switch lazım ve bunların lube işlemine girmesinin gerekli olup olmadığını soruyor.

Akko V3 Pro anahtarları dokunsal/mekanik klavye için lineer anahtarı 45 adet paketi deÄiÅtirilebilir Outemu Gateron kiraz MX Keyswitch - AliExpress 7 daha ucuz.Seceneklerden piano pro seçmeniz gerek.
Valla keycapsler dışı tamamen buna benzer bir şey dizsek iyiydi sesi benzese yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı