Custom klavye nasıl yapılır?

The Asmen

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RTX4070
İşlemci: İ714700F
Ram: 16GB
SSD:1TB Kingston NV3
Merhaba arkadaşlar Custom klavye nasıl yapılır hakkında bir bilginiz var mı? Ve hatta en önemlisi %100 olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende drop CTRL var öncelikle içindeki devre kartının kaliteli olmasına dikkat et gerekirse 2.el switch ve keycaps al ama en önemlisi dediğim gibi devre kartı ondan sonra nkro ve kaç Hz desteklediğine bak.

Hocam %100 sorusuna eğer FPS türü oyunucusu isen %100 almanı tavsiye etmem.

Bir de high profile alma derim bilek desteksiz tam bir zulüm bileğin bayağı yoruluyor.

%100 barebone bulursan neden olmasın. Gümrük sonrası ülkeye getirebildiğimiz ürün sayısı çok çok azaldı lakin. O yüzden sahibinden üzerinden satan insanlar saçma sapan fiyat isteyebiliyor.

Teşekkürler hocam bir de bunları alınca switchleri istediğim gibi değiştirebiliyorum değil mi?

Hocam bende drop CTRL var öncelikle içindeki devre kartının kaliteli olmasına dikkat et gerekirse 2.el switch ve keycaps al ama en önemlisi dediğim gibi devre kartı ondan sonra nkro ve kaç Hz desteklediğine bak.

Hocam %100 sorusuna eğer FPS türü oyunucusu isen %100 almanı tavsiye etmem.

Bir de high profile alma derim bilek desteksiz tam bir zulüm bileğin bayağı yoruluyor.

FPS oyunları oynuyorum ama FPS oyunları dışında oyunlarda oynuyorum bir de ben numpadsiz yapamıyorum nedense numpadliler daha çok hoşuma gidiyor.

Aldığınız board destekliyorsa olur. Mekanik klavyeler genellikle 3 ve/veya 5 pin destekliyor. Yani 5 destekleyenler 3'ü de destekliyor. Manyetik switch destekleyen boardlar sanırım yavaştan çıkmaya başladı lakin fiyatlar uçuk tabii.

Teşekkürler

Tercih meselesi bir şey diyemem.
Switchleri istedigin gibi degistirebilirsin ama board in hotswap olmasina dikkat et yoksa lehim falan ugrasirsin.

Teşekkürler hocam bir de bunları alınca switchleri istediğim gibi değiştirebiliyorum değil mi?

FPS oyunları oynuyorum ama FPS oyunları dışında oyunlarda oynuyorum bir de ben numpadsiz yapamıyorum nedense numpadliler daha çok hoşuma gidiyor.

Aldığınız board destekliyorsa olur. Mekanik klavyeler genellikle 3 ve/veya 5 pin destekliyor. Yani 5 destekleyenler 3'ü de destekliyor. Manyetik switch destekleyen boardlar sanırım yavaştan çıkmaya başladı lakin fiyatlar uçuk tabii.

Dedigin gibi onlar bayağı ucuk fiyatlara satiliyor bir de gerek yok pek ozelligi yok diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı