Custom klavye önerisi

Bruth

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,

Custom klavyeye geçiş yapmayı düşünüyorum,
Akko 5075b ile Ajazz AK992 arasında kaldım.
Alternatif olarak önerebileceğiniz ya da bu ikisinden hangisini tercih etmem gerektiği konusunda desteğinize ihtiyacım var.

Önerilere de açığım, ''Custom klavyeye geçmeni önermem'' gibi.

Şimdiden teşekkürler.

AK820Pro olabilir benim çok hoşuma giden bir klavye. Söylediğin iki klavyede gerçekten kaliteli klavyeler hangisi hoşuna gidiyorsa onu alabilirsin.

AK820PRO olabilir benim çok hoşuma giden bir klavye. Söylediğin iki klavyede gerçekten kaliteli klavyeler hangisi hoşuna gidiyorsa onu alabilirsin.

AK820PRO'da çok hoş duruyormuş gerçekten diğerlerine göre daha uygun bununda inceleme videolarını izleyeceğim.

Kasa olarak gmk67 veya GMK87 al.

Sonrasında Akko cream blue switch tavsiye ederim.

Tuş takımı olarak ucuz bir şeyler al PBT olmasına dikkat et. İndirimleri ve indirim kodlarını araştır.

Sıfırdan yapmamın ekstra bir avantajı olur mu? Gmk kasa olarak daha mı kaliteli.
Ek olarak önerdiğin blue switch bildiğimiz blue switch gibi çat çat ses çıkarıyor mu?

AK820PRO'da çok hoş duruyormuş gerçekten diğerlerine göre daha uygun bununda inceleme videolarını izleyeceğim.

Sıfırdan yapmamın ekstra bir avantajı olur mu? Gmk kasa olarak daha mı kaliteli.
Ek olarak önerdiğin blue switch bildiğimiz blue switch gibi çat çat ses çıkarıyor mu?
Ekstra bir avantajı olmaz ama klavyelere ilgin varsa kendin de toplayabilirsin.

Ekstra bir avantajı olmaz ama klavyelere ilgin varsa kendin de toplayabilirsin.

Aslında ilgiden ziyade daha uzun ömürlü olması, örneğin keycaps silindi yenisini al tak switch bozuldu yenisini al tak tuş kırıldı değiştir şeklinde uzun vadede daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Kaba değil şık görüntüye sahip olması. Bunun yanı sıra switchi beğenmesen bile kaliteli bir switch alıp değiştirebilirsin gibi etkenlerden dolayı düşünüyorum.

Yanlış düşünüyor olabilirim.

Arkadaşlar merhaba,

Custom klavyeye geçiş yapmayı düşünüyorum,
Akko 5075b ile Ajazz AK992 arasında kaldım.
Alternatif olarak önerebileceğiniz ya da bu ikisinden hangisini tercih etmem gerektiği konusunda desteğinize ihtiyacım var.

Önerilere de açığım, "Custom klavyeye geçmeni önermem" gibi.

Şimdiden teşekkürler.

ak992.jpg

AK992 kullanıyorum memnunum. Keycaps olarak da ranked puding V2 taktım. Gayet sorunsuz ve temiz oldu.

Aslında ilgiden ziyade daha uzun ömürlü olması, örneğin keycaps silindi yenisini al tak switch bozuldu yenisini al tak tuş kırıldı değiştir şeklinde uzun vadede daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Kaba değil şık görüntüye sahip olması. Bunun yanı sıra switchi beğenmesen bile kaliteli bir switch alıp değiştirebilirsin gibi etkenlerden dolayı düşünüyorum.

Yanlış düşünüyor olabilirim.
Aynı şeyler bu arkadaşın attığı klavyeler içinde geçerli hepsi hotswap ve keycapsleri değiştirilebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı