Kendim Custom klavye yapmak istiyorum. Aklımda keycaps var. Cream bir switch istiyorum. Ayrıca kasayı nereden tedarik edeceğimi bilmiyorum. Bütçe maksimum 3K ama 2K civarlarında halletsek daha iyi olur.
hocam diyelim ki bütçe arttı. Yine de bir öneride bulunamaz mısınız?Bu fiyata imkansız gibi bir şey hocam maalesef.
Hocam diyelim ki bütçe arttı. Yine de bir öneride bulunamaz mısınız?
hocam bende öyle düşünmüştüm aslında. Var mı önerdiğiniz bir klavye?Ben sizin yerinizde olsam hot swapple bir klavye alır keycaps ve swtichleri istediğim gibi değiştirirdim.
Hocam bende öyle düşünmüştüm aslında. Var mı önerdiğiniz bir klavye?
1.5k-2k aslında direkt 3.5k ya yunzii b75 pro alıp tüm isteklerimi gerçekleştirmek istemiyorum da değil.Klavye için bütçe nedir?
Royale Kludge R75 al. Kablosuz çok önemli değilse Yunzii'den altta kalır yanı yok.1.5k-2k aslında direkt 3.5k ya yunzii b75 pro alıp tüm isteklerimi gerçekleştirmek istemiyorum da değil.
1.5k-2K aslında direkt 3.5k ya yunzii B75 Pro alıp tüm isteklerimi gerçekleştirmek istemiyorum da değil.
1.5k-2k aslında direkt 3.5k ya yunzii b75 pro alıp tüm isteklerimi gerçekleştirmek istemiyorum da değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.