Custom ROM kurarken waiting for any device hatası

hocam .tar falan değil ki bu. ben pek anlamıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

Cihaz nedir belki patched recovery kurabiliriz.

Galaxy M34 5G

Kullandığınız sıkıştırma programı nedir? WinRAR desteklemiyordu sanırım fakat 7ZIP kullanarak. Tar şekilde sıkıştırmanız yeterli. Sonuç "recovery.img. Tar" şeklinde gözükmeli.

WinRAR kullanıyorum da 7 ZIP de indirdim şimdi nasıl sıkıştıracağız

Sanırsam oldu. Şimdi öncelikle telefon şu an açık kapatmam vesaire gerekiyor mu nasıl yapacağız bu dosyayı Odin'de nereye yükleyeceğim adım adım anlatabilir misiniz?

Sanırsam oldu. Şimdi öncelikle telefon şu an açık kapatmam vesaire gerekiyor mu nasıl yapacağız bu dosyayı Odin'de nereye yükleyeceğim adım adım anlatabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2542806
Doğru ilerliyorsunuz. Download Mode'da iken telefonu bağlayıp Odin'i açın, recovery.img.tar'ı AP bölümüne ekleyin ve flashlayın.

Bootloader kilidiniz açık mı? Ayrıca recovery imajını nereden edindiniz, uyumluluğu konusunda emin misiniz?

Bootloader kilidi açık recoveryi de Telegram üzerinden bulmuştum ROM ile beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…