Custom ROM kurarken waiting for any device hatası

Az önce elektrikler kesildi telefondan yazıyorum. Bu dediğinizi yarın yapalım sakin kafayla. İyi geceler

Evet hocam şimdi bu yamalanmış vbmetayı nereden bulabilirim acaba

@codefl0w

OEM kilidini bir şekilde açtım ve TWRP kurdum. Wipe yaptığımda "failed to Mount keyrefuge invalid argument TWRP" hatası alıyorum. Aynı zamanda ROM'u kurduğumda da aynı hata. Araştırdığımda önemsiz olduğunu sistemi reboot etmem gerektiği yazıyor. Reboot ettim ancak telefon yeniden TWRP'ye girdi nasıl çözeceğiz

@Umut Nas
@codefl0w
@Heribert Yavuz
Advanced Wipe kısmına girip her şeyi silin, bütün şifrelemeler kalktığında sorunsuz çalışmalı.

Advanced Wipe kısmına girip her şeyi silin, bütün şifrelemeler kalktığında sorunsuz çalışmalı.

Bu olmadı ama ROM'u bir şekilde kurdum. Şu an sorunsuz çalışıyor. Tek problem 1 - 2 derece daha sıcak çalışıyor ve şarj da bir tık hızlı bitiyor onun dışında performans mükemmel. Yardımın için teşekkür ederim iyi günler

Hocam performansi ne kadar artti?

Kasma kesinlikle yok. %0 diyebilirim. Onun dışında parmak izi okuyucusu milisaniyelik sürelerde okuyor parmak izimi. ROM kurmadan önce sürekli parmak izi tanıyamama sorunu oluyordu. Şu an o da yok. Dokunduğum an açılıyor telefon çok seri. Uygulama açılış hızları da önemli derecede kısaldı.

Kısacası keşke daha önceden Custom ROM kursaymışım dedirtti bana

Kasma kesinlikle yok. %0 diyebilirim. Onun dışında parmak izi okuyucusu milisaniyelik sürelerde okuyor parmak izimi. ROM kurmadan önce sürekli parmak izi tanıyamama sorunu oluyordu. Şu an o da yok. Dokunduğum an açılıyor telefon çok seri. Uygulama açılış hızları da önemli derecede kısaldı.

Kısacası keşke daha önceden Custom ROM kursaymışım dedirtti bana.

Ayni cihaza sahibim bende dusunuyorum ama garantisi var. Bitsin oyle kuracagim. Teşekkürler. Custom ROM atmadan once sizin de cihaziniz kasiyor muydu?

Ayni cihaza sahibim bende dusunuyorum ama garantisi var. Bitsin oyle kuracagim. Teşekkürler. Custom ROM atmadan once sizin de cihaziniz kasiyor muydu?

Benimkinin garantisi devam ediyordu ancak kasma ve donmalara dayanamayıp mecbur kaldım ROM attım. Çünkü çekilecek gibi değil bazen önemli anlarda telefonun kendine gelmesini beklemek gerekiyor bu da çok can sıkıcı bir durum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı