Custom ROM kurarken waiting for any device hatası

Advanced Wipe kısmına girip her şeyi silin, bütün şifrelemeler kalktığında sorunsuz çalışmalı.

Advanced Wipe kısmına girip her şeyi silin, bütün şifrelemeler kalktığında sorunsuz çalışmalı.

Bu olmadı ama ROM'u bir şekilde kurdum. Şu an sorunsuz çalışıyor. Tek problem 1 - 2 derece daha sıcak çalışıyor ve şarj da bir tık hızlı bitiyor onun dışında performans mükemmel. Yardımın için teşekkür ederim iyi günler

Hocam performansi ne kadar artti?

Hocam performansi ne kadar artti?

Kasma kesinlikle yok. %0 diyebilirim. Onun dışında parmak izi okuyucusu milisaniyelik sürelerde okuyor parmak izimi. ROM kurmadan önce sürekli parmak izi tanıyamama sorunu oluyordu. Şu an o da yok. Dokunduğum an açılıyor telefon çok seri. Uygulama açılış hızları da önemli derecede kısaldı.

Kısacası keşke daha önceden Custom ROM kursaymışım dedirtti bana

Ayni cihaza sahibim bende dusunuyorum ama garantisi var. Bitsin oyle kuracagim. Teşekkürler. Custom ROM atmadan once sizin de cihaziniz kasiyor muydu?

Ayni cihaza sahibim bende dusunuyorum ama garantisi var. Bitsin oyle kuracagim. Teşekkürler. Custom ROM atmadan once sizin de cihaziniz kasiyor muydu?

Benimkinin garantisi devam ediyordu ancak kasma ve donmalara dayanamayıp mecbur kaldım ROM attım. Çünkü çekilecek gibi değil bazen önemli anlarda telefonun kendine gelmesini beklemek gerekiyor bu da çok can sıkıcı bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…