Custom ROM nasıl değiştirilir?

Yedeklemeyi yapıyor şu an.

Yedekleme bitince yapmam gereken başka ayar var mı? Wipe kısmından vs. yoksa direk ROM'u indirip kuracak mıyım?

System image kısmında failed dedi yedekleme.

Sistemi yedeklemenize gerek yok bence. Sadece verileri almanız yeterli.

Sistemi yedeklemenize gerek yok bence. Sadece verileri almanız yeterli.
Bişey yanlış giderse diye almak istiyordum. Bir de sıkıştırmayı kapatarak deniyorum şuan olmaz ise sadece verileri yedekleyeceğim. Hangi seçenekler işaretlenmeli sadece veriler için?

@364809 yine olmadı. En iyisi sadece verileri yedekleyeyim. Hangi seçenekleri yedeklemeliyim?

Son düzenleme:

Userdata ve dahili depolama.

System, vendor, cache temizleyin ve ROM'u flashlayin.
Teşekkürler.

System, vendor, cache temizleyin ve ROM'u flashlayin.

Emin misiniz bunları temizlemem gerektiğinden? Her yerde başka bir şey yazıyor, emin olamadım.

Pixel Experience Plus Android 11 ROM'dan, pixel Experience Android 12 ROM'a geçiyorum.

Teşekkürler.

Emin misiniz bunları temizlemem gerektiğinden? Her yerde başka bir şey yazıyor, emin olamadım.

Pixel Experience Plus Android 11 ROM'dan, pixel Experience Android 12 ROM'a geçiyorum.
Yaptım, herşey tamam.

Son düzenleme:

Sakın hocam yükseltme yapıyorsunuz sakın silmeyin.

Sakın hocam yükseltme yapıyorsunuz sakın silmeyin.

Pazardan beridir kullanıyorum bir şeyleri sildim ama neyi sildiğimi hatırlamıyorum. Yükseltme değil çünkü pixel Experience Plus'dan pixel Experience'a geçiş yaptım Android 11'den 12'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…