Çözüldü Custom ROM yüklü J7 Prime'a Root atmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Öncelikle herkese selamlar. Telefon modelim Samsung J7 Prime. Ben telefonuma Custom ROM ile Android 10 kurdum ama Root atmadım. Custom ROM yüklü cihazıma nasıl Root atabilirim? Daha doğrusu verilerin silinmemesi gerekiyor, o şekilde Root atma şansım var mı?
Teşekkürler.

ROM mu atacaksınız? Atmayacaksanız king Root'u kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim ama zaten ROM yüklü Android 10 sürümü yüklü ayrıca o program Android 5'e kadar root atabiliyor. Ben ROM yüklü cihazıma root atmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum şimdi ben Android 8.1.0 root ZIP'ini mi yükleyeyim yoksa Android 10 mu?

Teşekkür ederim ama zaten ROM yüklü Android 10 sürümü yüklü ayrıca o program Android 5'e kadar root atabiliyor. Ben ROM yüklü cihazıma root atmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum şimdi ben Android 8.1.0 root ZIP'ini mi yükleyeyim yoksa Android 10 mu?
ROM yükleyince ROOT yüklüyor diye biliyorum ama @Jotariel hocam bilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı