Custom ROM'la Papara kullanılmıyor

Salome

Decapat
Arkadaşlar merhaba, ben Virtual box programı ile bilgisayarda Android işletim sistemi kuruyorum, tüm uygulamalar oyunlar falan sorunsuz çalışıyor ancak iş paparaya gelince uygulamayı yükledikten sonra giriş yapamıyorum.
Bir mobil ağa bağlandığınıza dikkat edin falanla başlayan ve Custom ROM kullandığımla ilgili de bir atıf içeren bir uyarı çıkıyor.
Bunu nasıl aşabilirim bilen var mı, uygulamanın benim normal Android kullanmadığımı anlamaması için ne yapabilirim?
(Aynı durum BlueStacks gibi Android emülator programlarıyla denediğimde de oluyor)

Edit:
Çıkan uyarı şu;

Son düzenleme:
Magisk ile bu durum aşılabiliyordu, hala geçerli mi bilemiyorum.
Onu araştırıyorum ama nasıl yapıldığını bulamadım hocam hide kısmını bulamadım.
Sorunun çözümünü bilmiyorum ama ben benzer bir program olan memu yu kullanıyorum. Store'de ödeme sorunu yaşamadım hiç. İstersen bir dene.
Bir deneyeyim hocam teşekkürler. Papara kullandınız değil mi direkt olarak siz? Başka bankalar değil yani.

Safetynet testini geçtiniz mi acaba? Bende yeniyim de bu konularda bildiğim kadarıyla safetynet arıza çıkarabiliyor.
Hocam ona tıklayınca hata verdi hep. Bu arada virtual box haricinde Android kurulumu yapamadım bile, wmare ile primeos ve bliss os denedim nedense kurulumun son aşamasında komut penceresinde kare sembolüyle kalıyor.

Hocam ona tıklayınca hata verdi hep. Bu arada virtual box haricinde Android kurulumu yapamadım bile, wmare ile primeos ve bliss os denedim nedense kurulumun son aşamasında komut penceresinde kare sembolüyle kalıyor.
Magisk ile root atıp ayarlardan MagiskHide ile Magisk kendini Safetynetten gizliyor. Ekstra olarakta custom ROMu gizlemek kalıyor. Onu da Magisk Managerden eklenti sayfasına gelip MagiskHide Props Config eklentisini indiriyorsunuz. Ardından herhangi bir terminal uygulamasını açıp eklentinin açıklamasındaki Github Usage kısmını takip edip fingerprint signatureu değişiyorsunuz. Ardından tekrar Safetynet testi yapınca bende temiz çıktı. Denemenizi öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı