Cawnso Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #1 Merhabalar telefonuma ROM attım fakat SuperSU veya Magisk Manager yok. kurarken ayar da sormadı. Play Store'den yüklesem J500F cihazım rootlanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2020
Merhabalar telefonuma ROM attım fakat SuperSU veya Magisk Manager yok. kurarken ayar da sormadı. Play Store'den yüklesem J500F cihazım rootlanır mı?
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 9 Kasım 2020 #2 Custom ROM atılmış telefon zaten rootludur?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 9 Kasım 2020 #3 Custom ROM'ların çoğunluğunda root erişimi açık olur sizinkinde olmaması tuhaf. Play Store'daki uygulamalar güvenilir mi bilemiyorum. Direk TWRP ile root dosyası flaşlayabiliyorsanız deneyin. Olmuyorsa başka ROM bakın.
Custom ROM'ların çoğunluğunda root erişimi açık olur sizinkinde olmaması tuhaf. Play Store'daki uygulamalar güvenilir mi bilemiyorum. Direk TWRP ile root dosyası flaşlayabiliyorsanız deneyin. Olmuyorsa başka ROM bakın.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 9 Kasım 2020 #4 TWRP ile root flaşlanabiliyor diye hatırlıyorum. Olmadı Kingo Root gibi programlarla gene root atmayı deneyin.
TWRP ile root flaşlanabiliyor diye hatırlıyorum. Olmadı Kingo Root gibi programlarla gene root atmayı deneyin.
Cawnso Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #5 Kokona Shiki dedi: Custom ROM'ların çoğunluğunda root erişimi açık olur sizinkinde olmaması tuhaf. Play Store'daki uygulamalar güvenilir mi bilemiyorum. Direk TWRP ile root flaşlayabiliyorsanız. Genişletmek için tıkla... 184424 dedi: TWRP ile root flaşlanabiliyor diye hatırlıyorum. Olmadı kingo root gibi programlarla gene root atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Peki kurduğum romunmu model rootunu atayım.
Kokona Shiki dedi: Custom ROM'ların çoğunluğunda root erişimi açık olur sizinkinde olmaması tuhaf. Play Store'daki uygulamalar güvenilir mi bilemiyorum. Direk TWRP ile root flaşlayabiliyorsanız. Genişletmek için tıkla... 184424 dedi: TWRP ile root flaşlanabiliyor diye hatırlıyorum. Olmadı kingo root gibi programlarla gene root atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Peki kurduğum romunmu model rootunu atayım.
KekSeven71 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 346 9 Kasım 2020 #6 Telefonunuzda TWRP var mı? Eğer varsa GitHub üzerinden Magisk indirin ve zip'i flashlayın.
Cawnso Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #7 KekSeven71 dedi: Telefonunuzda TWRP var mı? Eğer varsa GitHub üzerinden Magisk indirin ve ZIP'i flashlayın. Genişletmek için tıkla... Tar uzantılı son sürümü indirip flaşlıyorum o zaman.
KekSeven71 dedi: Telefonunuzda TWRP var mı? Eğer varsa GitHub üzerinden Magisk indirin ve ZIP'i flashlayın. Genişletmek için tıkla... Tar uzantılı son sürümü indirip flaşlıyorum o zaman.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 9 Kasım 2020 #8 Magisk zip indirip, twrp üzerinden gapps yükler gibi yükleyin. Ana ekrana bir süre sonra magisk gelecek telefon açıldığında.
Magisk zip indirip, twrp üzerinden gapps yükler gibi yükleyin. Ana ekrana bir süre sonra magisk gelecek telefon açıldığında.
Cawnso Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #9 ihydrogeni dedi: Magisk ZIP indirip, TWRP üzerinden gapps yükler gibi yükleyin. Ana ekrana bir süre sonra Magisk gelecek telefon açıldığında. Genişletmek için tıkla... Telefonda bir sıkıntı olmaz değil mi?
ihydrogeni dedi: Magisk ZIP indirip, TWRP üzerinden gapps yükler gibi yükleyin. Ana ekrana bir süre sonra Magisk gelecek telefon açıldığında. Genişletmek için tıkla... Telefonda bir sıkıntı olmaz değil mi?
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 9 Kasım 2020 #10 Cawnso dedi: Telefonda bir sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ancak magisk üzerinden indirdiğiniz eklentilere ve root yetkisi verdiğiniz uygulamalara dikkat edin.
Cawnso dedi: Telefonda bir sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ancak magisk üzerinden indirdiğiniz eklentilere ve root yetkisi verdiğiniz uygulamalara dikkat edin.