Custom sıvı soğutmalı sistem/ 2X GTX Titan SLI ile sıcaklık testi ve dahası

Benim gördüğüm çoğu testte 970 önde gidiyor burada benimki daha iyi seninki daha kötü tartışması yapmıyorum. Tarafsız konuşuyorum sadece. Hayırlı olsun tekrardan.
Sen yaptın, sen söyledin demiyorum ki.

Açıkçası, ben hiç bir zaman olur olmaz paylaşılan testlere inanmadım, inanmam da. Dediğim gibi, isteyen açar konusunu paylaşır sonuçlarını, ki bunu başka bir forum sitesinde bayağı geniş kapsamlı bir yarışma başlatmıştım... GTX 970 sonuçları konuya sonradan eklenmiş olsa da tam anlamıyla hüsrandı.

Yanlış anlaşılmasın diye yazmıştım. Tabikide Titan daha iyi olacak. Rakibi 290X'ti sanırım AMD'nin Titan'a karşılık çıkardığı kart.

@er36po Uzun zamandır yorum yapmak istiyordum bu güne kısmetmiş
Ellerinize sağlık hocam. Battlefield 4 4k testini merak ediyorum yapabilirmisiniz video hızlandırma olmadan 4 dakika çekseniz yeterli. Bu arada böyle soğutma sistemleri yapmak için şimdi tam zamanı 6-7 yıl sonra su soğutma sistemleri tarihe karışacakmış gibime geliyor ve bu sistem sizi garanti 6 yıl götürür

@ProfTech, bu sisteme o kadar çok para harcadım ki, 2- 4K monitöre param kalmadı.
Malum iyi bir 4K monitör oldukça pahalı. Ama yakın bir zamanda 2 ya da 4K monitör almayı düşünüyorum.

Her geçen gün yeni teknolojiler çıkıyor, o nedenle sıvı soğutma tarih olabilir. Fakat mevcut donanım (güncel kartlar, işlemciler) eriyene kadar sıvı soğutmanın daha çok gideri var diye düşünüyorum.

@er36po Eger vaktiniz olursa, BF4'u Resolution Scale ayarini %200 yapip deneyebilir misiniz? Videoya gerek yok, sonuclari yazarsaniz yeterli.
Bu arada sistem muthis, asik oldum resmen. Ama bence sigorta yaptirin. Elektrik bir gider yikar ortaligi Malumunuz Turkiye elektrigi. Esi benzeri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…