Custom sıvı soğutmalı sistem/ 2X GTX Titan SLI ile sıcaklık testi ve dahası

@M. Oğuz GÖK,
Resolution Scale Ayarı 100 iken, 170- 200 FPS
Resolution Scale Ayarını 200 yaptığımda ise 70 ila 100 FPS arası. Fakat performans konusunda herhangi bir yavaşlık, kasılma söz konusu değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Test ettiginiz icin tesekkur ederim. Gercekten iyi performans veren bir sistem. Derecelerde muhtesem, sivi sogutma hakkini veriyor.

Bir şey sormak istiyorum mesela giriş seviyesi olarak soğutmayı 1000 TL civarı veya biraz daha düşük fiyata sizinki kadar profesyonel olmasa da kurulabilir mi? Nasıl parçaları alabiliriz? Bu fiyatlara kurulursa hangi parçaları alacağımızı yazar mısınız?

Son düzenleme:
Bir bu kasaya, parçalara bakıyorum, bir de benimkilere. Bunlar parçaysa bizimkiler ne oluyor acaba ? Kasa ateş ediyor bildiğimiz.

@Emre0606, maalesef özel sıvı soğutma parçaları çok pahalı olduğundan, 1000 TL gibi bir rakam ile değecek bir soğutma yapılamaz, ancak 2.el'de mümkün olabilir.

Sizden ricam, bu konuda bana bu tür sorular sormayın. Malumunuz konu daha çok "test" amaçlı olduğundan, bana testler ile ilgili herşeyi sorabilirsiniz. Hatta benden istediğiniz testi de isteyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…