Custom sıvı soğutmalı sistem/ 2X GTX Titan SLI ile sıcaklık testi ve dahası

Arabayı satsam alamam galiba şu sistemi. Nazar değmesin

Hayırlı olsun hocam. Neden bilmiyorum ama gözümden yaş geliyor.

Ben hala Fx 8150. Hocam nerede oturuyorsunuz acaba? Ben kazandığım bütün parayı hesabımda biriktiriyorum. Param belirli bir seviyeye ulaştığında bu tarz sıvı soğutmaya sahip bir sistem toplayacağım. Size ulaşmam mümkün olur mu? Ben cesaret edemem bu kadar ince ayrıntıya. Siz ekran kartını söktüğünüzde benim aklım gitti. Ram, Power, SSD ve HDD almayacağım. Alacağım şeyler anakart, işlemci, ekran kartı ve sizin kullandığınız sıvı soğutma. Bütçem yeterli düzeye geldiği zaman sizi bulmam mümkün olur mu?

@JaroxJamaica, 1,5, 2 sene öncesine kadar FX 8320'li sistem kullanıyordum.
Fakat hep yabancı forumlarda ve youtube'daki Custom S. Soğutma yapan o manyak (süper) insanların videolarını izleyip kendimi alamıyordum... Esasen bu konu bayağı uzun ama yeri değil.

@JaroxJamaica, konumunuz doğru ise siz benden hayli uzaksınız. Yani benim oraya ya da sizin buraya bulunduğum bölgeye gelmeniz pek mümkün görünmüyor. Aslen Karadenizli olmasam da 20 küsür senelik Karadenizliyim.
Ancak benim Balıkesir'de akrabalarım var, geçen sene onları ziyarete gitmiştim fakat bir daha gider miyim bilmiyorum.

Ama siz sistemi dizdiğinizde ve özel soğutma yapmaya karar verip hazır olduğunuzda, size burada en ince detayına kadar yardımcı olmaya çalışacağımdan emin olabilirsiniz. Açıkçası bu çok da zor bir iş değil, ancak ilk kafada biraz uğraştırıyor.

Resmen ateş ediyor... Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi bana arabali oyun acsana ? Espiri bir yana mükemmel bir sistem olmus.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz hala 1000 TL lik sistem konusu açalım adam en az 20.000 TL verip sistem toplamış. Vallahi helal olsun. İyi günlerde kullanın.

@BaranOyunda, Far Cry 1 ilk çıktığında bayağı düşük bir PC'm vardı, oyunu bitirene kadar neler çekmiştim, hey gidi... Ne demek istediğimi anladınız sanırım.

Daha iyileri sizlerin olması dileğiyle...

Konuda ki her yorumu tek tek okudum. Abi hayırlı uğurlu olsun gerçi toplayalı baya zaman geçmiş ama ellerinize sağlık enfes bir sistem olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…