Custom sıvı soğutmalı sistem/ 2X GTX Titan SLI ile sıcaklık testi ve dahası

Abi bu ikisini de satıp 2 tane ROG Poseidon 980ti almayı düşünür müsün . Hem fanlı hem sıvı soğutma çok havalı olur .
O kartlar anakarta monte edildiği fakit fanları gözükmeyeceklerdir, haliyle havası da olmayacaktır.

Ama ilerde daha iyi kartlar çıkacaktır, belki o zaman değiştiririm. Hem an itibariyle Titanlar mükemmel performas sergiliyorlar, yani bana 980'leri kesinlikle aratmıyorlar.

@er36po Hocam bende ekran kartıma soğutma sistemi yapmak istiyorum, bu konuda yardımcı olurmusunuz. MSİ GTX970, bana görsellik lazım değil. Soğutsun bana yeter.

Anladım . Bende de aynısı olur inşallah. Şu an bilgisayarım 3200 TL falan ediyor o custom soğutmayı bende öğrenip sistemde kullanacağım.

Sizle iletişime geçebileceğim bir yöntem var mı? BU custom sıvı soğutma işini bende öğrenmek istiyorum. Ayrıca youtube' da videolar buldu. er36po yazıyordu. Sizin mi?

Usta sence bu set nasıldır ? Link
Yada bu? Link

2. olana o kadar olana vermeye değer mi yoksa 1. almak yeter mi?

@er36po dostum Gta 5 Benchmark testi yapıp koyar mısın mümkünse?
Daha önce 1x Titan ile aldığım bachmark var, ancak 2x Titan ile almamıştım. Zaman bulursam 2x ile de alırım dostum.

1x Titan GTA V bench. :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2x Titan GTA V oynama:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@er36po
Umarım daha iyisini toplarsın.
Bu sistem nerde ise güvenlik başında bekliyor mu?
Hayırlı olsun, gerçekten mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…