Custom sıvı soğutmalı sistem/ 2X GTX Titan SLI ile sıcaklık testi ve dahası

Böyle sistemleri görünce çok mutlu olurum. Çünkü Türkiye' de bilişime verelin önemin ve pahalı sistem kullanan kişilerin çok az olduğunu düşünüyorum. Sizi çok tebrik ederim ve benim için şöyle bir durum var. Ben 15-16 yaşlarımda olsam da sistem ve yazılım geliştiriyorum. Ama soracak olursanız anakartı bile bozuk olan bir bilgisayarı kendi modifiye ettiğim sistemlerle çalıştırmaya çalışıyorum artık sizin bilgisayarınız hollanda da özel olarak üretilen asus ases grafik kartlarını da aşmış ve bir grafik tasarım bilgisayarından fazlası olmuştur.

İsteklerinizi not ediyorum arkadaşlar, en kısa zamanda o oyunlarla da test eklerim.
Bi oyun daha vardı hatta technopat ta abilerim videolarını çekiyolardı 4K da 55 fps falandı hatta GTX Titanla o oyundada bi test edermisin ?

Gerçi aradan uzun bir süre geçmiş ama yeni üye olduğumuzdan böyle güzelliklere de yeni vakıf olabiliyoruz. Allah mavi ekransız, bol FPS li günlerde kullanmayı nasip etsin ve nazar değmesin diye MAŞALLAH diyorum

Abicim o ekran kartını söküp nasıl başka bi soğutma takıyorsunuz ya ben bi anakartı monte ederken elim ayağıma dolaştı.

Abicim, o ekran kartını söküp nasıl başka bi soğutma takıyorsunuz ya ben bi anakartı monte ederken elim ayağıma dolaştı.
Zavallı dınanımlarda neler sökülmedi ki mesela anakartın K. köprüsü, chipset soğutucusu gibi... Ondan sonra GSekill TridentX'in yapışık asla brakmaz sandığımız o soğutucuları gibi...

Bu aslında çokta zor değil, burada yapmanız gereken; o işe başlamadan önce ona aşık olmanız, siz ona aşık olduğunuzda o hiç üzülmeden (bozulmadan) kendini size teslim ediyor tabi bu durumda hata yapmanız pek mümkün olmuyor.

Umarım kısa ama açıklayıcı olmuştur.

Teach me master.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…