Custom sıvı soğutmalı sistem/ 2X GTX Titan SLI ile sıcaklık testi ve dahası

Bu Kadar param olsa uzaya çıkardım.
Arkadaşkar, lütfen konu dışı yorum yapmayı, rica ediyorum! Hem beni de konu dışına itmeye zorluyorsunuz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu bilgisayar değil uçak adeta uçacak gibi duruyor. Hayırlı olsun bol fps li mavi ekransız günlere inşallah. Allah almak isteyenlere'de nasip etsin.

Erkan abi Custom sıvı soğutma demişken sana burdan bir soru sorsam olur mu?
Konunun selameti açısından, eğer konu dışı değil ise elbette sorabilirsiniz. Farklı bir soru ise yeni bir konu açıp sorabilirsiniz, bilgim dahilinde her türlü yardımcı olurum.

Abi ben HD6570 ile 1080P'de bile oynayamazken sen artık 4K'da takılıyorsun Param olsa ekran kartı ve monitör alıp bende 1080P'ye geçmeye çalışacağım
Girdik bi kere bu işe, artık mecburen 4K hedafimiz olacak. Hoş benim daha 4K monitörüm olmadı ama.

Gerçekten insan istediği her şeye sahip olamıyor... Aklımdaki ya da hayalimdeki diyelim, monitörü alabilsem diyorum ancak bu an itibariyle beni bayağı sıkıntıya sokuyor, o nedenle biraz daha bekleyeceğim sizin gibi.

Bu sistem çok güzel. Kıskanmadım değil yani. Hayırlı olsun. Nazar değmesin. Ben fiyat sormayacam ama ortalama 10.000 veya daha yüksek tuttuğunu tahmin edebiliyorum.

Bu sistem çok güzel. Kıskanmadım değil yani. Hayırlı olsun. Nazar değmesin. Ben fiyat sormayacam ama ortalama 10.000 veya daha yüksek tuttuğunu tahmin edebiliyorum.
10.000 mi ? En az 15.000 TL bence.

Nazar değmesi . Herkese nasip olur inşallah böyle bir sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…