Custom sıvı soğutmalı sistem/ 2X GTX Titan SLI ile sıcaklık testi ve dahası

10.000 mi ? En az 15.000 TL bence.

Nazar değmesi . Herkese nasip olur inşallah böyle bir sistem.

Bence erkan abimizin böyle güzel sistem toplamasını iyi niyetine bağlamak lazım. Parasını paylaşa paylaşa bereketlenmiş insanların birbirini dolandırdığı bu ülkede kaç kişi birilerine oyun hediye etmiştir ya da kim birisine yardım etmek için bir 970 in sorumluluğunu kabul etmiştir. Ben erkan abinin bu sistemi HAK ettiğini düşünüyorum.

10.000 mi ? En az 15.000 TL bence.

Nazar değmesi . Herkese nasip olur inşallah böyle bir sistem.
Olabilir aslında.

Arkadaşlar, PC fiyatı önceki mesajlarda zaten mevcut. Sanırım atlayarak gelmişsiniz.
Ancak ben yine de yazayım; 25 bin TL'nin üsdünde mal olmuştur.
Konu uzundu hocam atlayarak geldim. Fiyatına ve görünüşüne söyleyecek laf yok. Neredeyse bir araba fiyatına denk gelmiş.

@er36po abi bu sistem senin mi? Daha önceden videosunu izlemiştim ne yapmış bu adam demiştim. Neden böyle bir sisteme ihtiyaç duydun ki abi .

@Silinen üye, evet. Aksi halde neden başkasının PC'si için konu açayım ki.

Daha önce tek Titan ve mevcuttan biraz farklı tasarlanmış versiyonunu yapmış SDN ve DH'de paylaşmıştım, ancak daha sonra 2x Titan yaparak ve daha da titiz çalışarak ortaya koyduğum bu sistemi yanlızca Technopat'ta paylaştım. Yani layık olduğu yerde.

İhtiyaç meselesine gelirsek: Bu yaptığım PC tamamen hobiye dayanıyor, yani iş icabı filan için değil.
Bu tıpkı Ali Ağaoğlunun süremediği 10'larca lüks arabasına benziyır...
Tabi ben kullanıyorum; biniyorum sırtına vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı, ona gömdüğüm paranın hakkını bu vurduğum kırbaçlarla alıyorum.

@er36po Ustadim
Custom sivi sogutma pompasinin, anakart uzerinde CPU fan baglantisina mi baglanmasi gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…