Custom sıvı soğutmalı sistem/ 2X GTX Titan SLI ile sıcaklık testi ve dahası

Hayırlı olsun.

Zahmet olmazsa custom sıvı soğutma parçalarını ve ekran kartı çiplerin üstünü kapatan bant benzeri parçaları nereden aldığınızı yazar mısınız?
Teşekkür ederim.
Sıvı soğutma parçalarını da eklemeyi unutmuşum.
O bant'a benzeri şeyler Ekran kartı bloğu ile birlikte gelen jelatinler'dir. Bloğun karta daha iyi temas etmesini sağlıyorr...
Sıvı Soğutma parçaları (Daha önceden foto. çektiğimden bir kaçı parça eksik) :

Bu kadar sistem kurmuşsun düşünmezsin ama ekran kartının garantisi gitti mi ?
Yok kardeşim 3-5 vida sökmeyle Ekran kartı garantisi gitmiyor.

@er36po GPU'nun etrafındaki 4 vidadan birinin üstünde bant oluyor. Ben böyle biliyorum
Bilgilendirme için teşekkürler.

Hayatımda alamayacağım bir sistem hayalimdeki sistemden çok öte ve Allah nazardan saklasın.
Bence öyle düşünmemelisiniz... Ben yıllardan beri yabancı forumlara/Youtube'daki videolarına bakıp benim de böyle bir sistemim olur mu diye hayal ederdim, belki yaşıma göre biraz geç sahiplendim ama sonuçta sahiplendim. İnsan yeter ki istesin...

Arkadaşım sistemin çok güzelmiş. Bende toplamak istediğim sisteme seninki gibi sıvı soğutma sistemi nasıl takabilirim ? Çok merak ediyorum bu sisteme kaç TL ödedin ?

Sanki ben takıyorum, o denli heyecanlandım.

Sisteminiz harika. Hayallerinizin bilgisayarını toplamanıza da acayip bir şekilde sevindim. Keşke herkes hayal ettiği şeyleri başarabilse

Bu arada sadece soğutma için 6 bin TL harcadığını belirtmişti önceki konusunda. Tüm soğutma parçaları yurtdışından diye belirtmişti. Önce neler yapacağını Paint ile çizmiş. 2 gün sürmüş montajı.

6 bin TL dedin ya belki daha sonra başka bir sisteme başka zamanlarda yüksek bütçem olduğu zaman düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…