Custom sıvı soğutmalı sistem/ 2X GTX Titan SLI ile sıcaklık testi ve dahası

Hocam tebrikler, süpersiniz. Mesleğinizi merak ettim, acaba teknoloji üzerine mi işiniz?

Teşekkürler.
Açıkçası Hobi dışında teknolojiyle pek bir bağım yok desem daha doğru olur. Aslında çocukluğumdan beri teknolojiyi hep merek edip Aşk derecesinde sevip bağlandım. Neden mesleğim olmadığını da nasip'e bağlıyorum.

Hocam hayırlı olsun öncelikle. Sistemi gördüğüm an nutkum tutuldu resmen. O ışıklar o borular o sistem nedir öyle. Çok efsane bir sistem olmuş. Belli ki üzerinde çok çalışmışsınız. Umarım güle güle kullanırsınız. Allah hepimize nasip eder inşallah. Tekrardan hayırlı olsun.

@Aziz Mert Beratoğlu Kendine yakışan bu mesajı yazmak için Technopat'a üye oldunuz değil mi?
Madam o kadar zahmet ettiniz bize de teşekkür düşer...
Ben gerekeni yaparak rapor ettim arkadaşı, sanırsam yorumunu silmişler. Böyle verimli ve ahlaklı forumları edepli ve ahlakılı bir şekilde kullanmaya özen gösterelim.

Titan Z mi Black mi yoksa sadece Titan mı ? Ürünün linkini atsanızda bi baksam merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…