Custom sıvı soğutmalı sistem/ 2X GTX Titan SLI ile sıcaklık testi ve dahası

Sistem gerçekten süper özellikle de soğutma. Peki kullandığınız rezervuar ve pompalar birlikte mi? Beraber mi geliyor yani ?
Bir önceki gün hak ettiğim bir ceza almıştım... O nedenden dolayı size dönüş yapamadım. Kusura bakmayın.

Bendeki ''Rezervuar+Pompa'' bütün bir şekildedir:
XSPC: D5 Photon 170. X2

Ancak bazı Rez. ve Pompalar birbirinden ayrı olur, yani birbirinden bağımsız olup farklı noktalara da konulabilir...

Teşekkürler bende bazı yerlerde ayrı ayrı görmüştüm de o yüzden sordum.

Böyle bir soğutma istiyorum bende ama yapacak sistem yok daha . Ben para biriktirmeye devam önce sistem daha sonra Custom Soğutma .

Abi hayırlı olsun ne diyeyim sadece soğutma sistemini nerden temin ettin onu çok merak ettim.

@er36po , tek kelimeyle harika hayalim böyle bir tasarım yapmak, videoların devamını bekliyorum, testler değil kasa içi tasarım çok dikkat çekici.
Teşekkür ederim. Yakın bir zamanda Far Cry 4 testi de eklerim.

İyi günlerde kullanın. İnceleme çok detaylı ve güzel olmuş Ayrıca özel soğutmada kan kırmızı rengini seçmeniz daha ilgi uyandırıcı olmuş. Çok beğendim Allah nazarlardan saklasın

Bende toplayacağım bilgisayarda bu şekilde bir sıvı soğutma kullanacağım tabi biraz parayada kıyacağım ama olsun sizden öğrenmek istediğim şu @er36po bey , bu soğutmayı yurtdışından nerden temin ettiniz ve kaç paraya çıktı , markası nedir , nerden alabilirim gibi şeyleri söylemek isterseniz burdayım

Yaşanılan zorluklar başarını süsüdür diye boşuna dememişler. Mükemmel bir sistem. Ben bu sistemde oyun oynamam hiç bir iş yapmam kapağını da kapatmam. Alırım nescafe'mi otururum karşısına izlerim. Bir kaç arkadaşında değindiği gibi Türkiye de bu tarz güzel işler başaran insanların olduğunu görmek çok gurur verici. Emellerim, hedeflerim çok değişti. Yaşınızı merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…