Custom Windows 10 ISO önerisi

Site güvenilir mi?
Güvenilir,daha çok modifiye işletim sistemleri var.Zaten çöken abartı şişirilmiş sistemler üyeler tarafından bildiriliyor.Yorumlarını okumanızı tavsiye ederim.

Güvenilir,daha çok modifiye işletim sistemleri var.Zaten çöken abartı şişirilmiş sistemler üyeler tarafından bildiriliyor.Yorumlarını okumanızı tavsiye ederim.
2021 LTSC hoşuma gitti ama KMS ile etkinleştirilmiş olması bi sıkıntı yaratmaz değil mi?

2021 LTSC hoşuma gitti ama KMS ile etkinleştirilmiş olması bi sıkıntı yaratmaz değil mi?
Sanırım yaratmaz ama zaten biosa gömülü lisans keyiniz varsa sistem otomatik olarak etkinleşecektir.

Sanırım yaratmaz ama zaten BIOS'a gömülü lisans keyiniz varsa sistem otomatik olarak etkinleşecektir.

Etkinleştirmez. LTSC ile normal Windows'un keyleri ayrı. Yanlış bilgilendirmeyin insanları.

Etkinleştirmez. LTSC ile normal Windows'un keyleri ayrı. Yanlış bilgilendirmeyin insanları.
Kusura bakma bilmiyordum. Böylece sayenizde öğrenmiş oldum teşekkür ederim.

Kusura bakma bilmiyordum. Böylece sayenizde öğrenmiş oldum teşekkür ederim.

Sorun değil. LTSC ayrı sistem çünkü genelde bankalar da ATM'ler de kurumsal firmalar da kullanılan bir sistem gereksiz şeyler olmadığı için. Keyleri de farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…